Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miert Imadom a merleg jegyű...

Miert Imadom a merleg jegyű pasikat? 😀

Figyelt kérdés
2019. okt. 25. 19:18
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
83%
Én is mérleg vagyok és az én párom is nyilas. Érdekes...
2019. okt. 26. 06:36
 12/24 anonim válasza:
66%
A Mérleg jegy elsősorban a harmóniának és a szépségnek a jegye (egyensúlyban van testileg, lelkileg, szellemileg). Mivel levegő jegyű, elsősorban a kommunikációjukat, az értelmüket, gondolkodásukat tarthatod különösen vonzónak.
2019. okt. 26. 09:01
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Én nyilasként eddig mindig ki nem állhattam a mérleg pasikat..
2019. okt. 26. 10:51
 14/24 A kérdező kommentje:
#12 teljes mértékben egyetértek. ☺
2019. okt. 26. 11:13
 15/24 anonim válasza:
66%

"A Mérleg jegy elsősorban a harmóniának és a szépségnek a jegye (egyensúlyban van testileg, lelkileg, szellemileg). "

Xdddd hahahahaha, hülyeség az egész, marhaság az ezos baromságotok. Mérleg vagyok de egy antiharmoniaban lévő, ronda alak (az is az antiharmonia miatti stressz eredménye) vagyok, az ocd miatt kB. Azt sem tudom kivagyok. Ha valakire vonatkozik ennek a leírásának az ellentetje az én vagyok. Vagy nekem hazudtak a születési datumomról?

2019. okt. 26. 12:04
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
Igen hazudtak mert nem ennyibol all az asztrologia hogy te megszulettel 13. Ho 32-en.
2019. okt. 26. 14:19
 17/24 anonim ***** válasza:
68%
Ez a baj a horoszkópban hívő emberekben. Millió és egy bizonyíték van rá hogy nem lehet ugyan úgy leírni minden mérleget, nyilast, stb. stb. Mégis hisztek benne. Miért amikor egyértelmű hogy népbutítás az egész?
2019. okt. 26. 15:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert én is az vagyok ;)
2019. okt. 26. 15:26
 19/24 anonim ***** válasza:
62%
Az emberek buták. Az asztrológia hiába köti össze a születést a bolygók világával, állásával, nincs hatása az emberre. Az ember személyisége rengeteg mindentől függ: ideálok, nevelés, környezet, egyéni gondolkodás, identifikáció, krízishelyzetet. A pszichológiával közelebbről megismerhetünk egy embert, nem pedig asztrológiával. Jó lenne, ha felnőnétek és nem butaságokra építenétek az életet, de mindenkinek a maga dolga - így ez tanács, nem kioktatás.
2019. okt. 26. 20:23
 20/24 A kérdező kommentje:
Jól van, nyugi. Nem kell nagy következtetéseket levonni meg kioktatni, egyszerűen arról van szó hogy születésnapot ünnepeltünk három mérleg jegyű barátommal, haverral, és nagyon jól éreztük magunkat. Ennyi. Szép napot mindenkinek.
2019. okt. 27. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!