Mi a tapasztalatod a rak napjegyuekkel?
Jó bolygóállásokkal : kedves, rendkívül empatikus, segítőkész, házias ( fiak is! ) családcentrikus, tanulékony
Rosszakkal : önző, és álságosan jóságos, álszent . Emberkerülő, konok, és berögződött dolgoktól nem tud szabadulni.
Igen,szereti a családját.
Legalábbis kifelé azt mutatja.
Inkább dolgozik, csak ne kelljen a családjával lennie.
De persze azt mondja ezt is a családért.
Minden a látszat. Mindenkinek színészkedni , megfelelni.
Aki nem veszi be a dumáját az a szár szemét.
Egyébként csak saját magát szereti, ebbe minden ami belefér, hiszen ő mindent megtehet.
Beképzelt pojaca, undorító sertodekeny.
Hűtlen. Manipulátor
Nem kéne Rák csillag jeggyel kapcsolatos kérdéseket kiírni, mert pár elmebeteg minden rosszat szeret erről a jegyről összehordani.
Az az igazság, hogy minden emberben van rossz meg jó, és hát van olyan akinek a csillagjegye is picit elmozdít valami felé.
Pl.a Rák alapvetően pozitív értékrendű jegy, nem kéne így hüleségeket összeírkált róla. Nem egy-egy ember a Rák csillagjegy !
Én rák csillagjegyű lány vagyok, van még 4-5 lány akinek rák a jegye, meg 1 fiú, akinek szintén, nekünk az összes egyezik (osztálytársaim+én).
-nagyon érzékeny és most nem arról van szó, hogy pl belerúg az asztalba és sír, hanem ha pl megbántják, sajnál valakit stb.
-nagyon szerethető, de csak akkor férkőzhetsz a közelébe, ha teljes mértékben megbízik benned
-kreatívak
-családcentrikusak
-ahogy észrevettem (szóval valószínűleg nem mindegyikre igaz) a szűz, nyilas, rák férfiakra buknak
-ez sem mindenkinél van, de mi nagyon sportosak vagyunk, mind a 6-an 7-en kèzilabdázunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!