Szűz férfi, Nyilas nő. Mennyire illenek össze?
Valóban "nem szerencsés" párosítás ez, mint ahogy pár helyen olvasom?
Köszönöm a válaszokat! :)
(A nem témába vágókat egyszerűen ignormálom, maradjunk a témánál, ha kérhetem.)
A csillagjegynél egy picit több infóra van szükség ahhoz, hogy megállapítsuk két ember kompatibilitását.
Nekem Szűz a csillagjegyem, de minden egyéb bolygóm víz elemű.
Mindketten hisznek ebben a zagyvaságban? Akkor jól.
Csak az egyik? Akkor xarul.
Egyik sem hisz? Akkor majd kiderül.
Ha összejönnek, akkor a szűz férfi nem sokáig lesz szűz :)
Bocs, ez szar volt, de nem tudtam kihagyni :)
Szerintem sokkal fontosabb a személyiségük. Ha nem mennek egymás idegeire, akkor működhet.
Szerintem ez egész jó párosítás lehet...
Csak annyi kell, hogy mindkét fél el tudja nézni azt amiben a másik egy kicsit "sok"...
Bár még nekem nem volt párom szűz férfi, annyit én is észrevettem ismerősökön, hogy precízek, rend szeretőek, igen kritikusak, nem felületesek, adott témának nagyon után képesek menni, stb. Ezek igazából jó tulajdonságok, inkább példának kell tekinteni, nem menekülni tőlük.
Mi nyilas nők meg? Hát lehet egy komolyabb előítéletesebb alak nem vesz komolyan, de ha adott szűz férfi kedveli a vidámságot, optimista és hát kissé álmodozó nőket, ugyanakkor eljut az agyáig, hogy a vidámság látszata mögött komolyság, még inkább felelősségteljes gondolkodásmód is van, illetve az, hogy egy nyilas nő nem a problémáit és nehézségeit aggatja másra, hanem próbál a legvacakabb állapotában is inkább másokat lelkesíteni, akkor....
Akkor ez egy tuti jó páros lehet....
szűz leányzó vagyok, 4 hónapig voltam együtt nyilas fiúval Most is nyilas pasi tetszik...
Mi elég jól kijöttünk, viszont nem nagyon tudtam megadni neki a szabadságot amit kell, így megcsalás lett a vége, majd én eltoltam magamtól és ja.
De ha hűséges az illető, semmi para:)
nekem csak egy szűz szeretőm volt
az ágyban isteni
amúgy meg egy f......kalap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!