Lanyok, milyen kapcsolatotok volt/van az oroszlan csillagjegyben szuletett sracokkal?
Irjatok meg a sajat csillajegyeteket is.
Elore koszi a valaszokat.
oroszlán-bak.
a barátom az oroszlán, én vagyok a bak. nagyon jól kijövünk,kiegészítjük egymást. csak egy bajom van... Nem mutatja ki kellő kép az érzéseit.
oroszlán-vizöntő.
apukám oroszlán, anyukám vizöntő. Egy ideig jó volt a kapcsolatuk, majd kezdett a magasból rohamosan zuhanni. 18 év utáni házasság és együttélés után, elváltak.
Utolso: Hat akkor kiegesszititek egymast. :) Azt viszont tudasd vele hogy neked fontos hogy jobban kimutassa az irantad valo erzeseit.
Koszonom az utobbi valaszokat is. :)
Meg irhattok. :)
Szia!
Én ikrek vagyok. 2 oroszlán férfi volt az életemben, de nem sokáig.Olyan szinten ki akartak sajátítani, hogy menekültem rövid időn belül.Le akartak nyugtatni, mert hogy nagyon pörgök.Ebben az az érdekes, hogy állításuk szerint ez a pörgésem fogta meg őket a legjobban, de mikor összejöttünk, akkor meg fogjam magam vissza.
Nagyon tudok alkalmazkodni, de amikor erőszakosan kijelentik, hogy márpedig az van amit ő mond akkor küldtem őket el a ....
Ez csak személyes vélemény, ha számít, az aszcendensem bika.
Koszi a valaszod utolso valaszolo.
Hat igen...nem konnyu az oroszlanokkal...
De kerlek ird le a pozitivumokat is. MI volt ami tetszett bennuk?
Utolso valaszolo: Sok boldogsagot kivanok nektek! :)
Az aszcendensed nem ismered veletlenul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!