Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lanyok, milyen kapcsolatotok...

Lanyok, milyen kapcsolatotok volt/van az oroszlan csillagjegyben szuletett sracokkal?

Figyelt kérdés

Irjatok meg a sajat csillajegyeteket is.

Elore koszi a valaszokat.

2010. júl. 12. 15:06
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Apukám és anyukám is oroszlán!5 év együttélés után elváltak!Oroszlán-oroszlán nagyon rossz párosítás!
2010. júl. 18. 17:24
 22/35 anonim ***** válasza:

oroszlán-bak.

a barátom az oroszlán, én vagyok a bak. nagyon jól kijövünk,kiegészítjük egymást. csak egy bajom van... Nem mutatja ki kellő kép az érzéseit.

oroszlán-vizöntő.

apukám oroszlán, anyukám vizöntő. Egy ideig jó volt a kapcsolatuk, majd kezdett a magasból rohamosan zuhanni. 18 év utáni házasság és együttélés után, elváltak.

2010. júl. 21. 00:51
 23/35 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok, a saját kapcsolatomhoz(oroszlán-bak) még annyit,hogy ő egy vezetőegyinésig,szeret a középpontban állni. Én ennek az ellenkezője vagyok.:)
2010. júl. 21. 20:27
 24/35 A kérdező kommentje:

Utolso: Hat akkor kiegesszititek egymast. :) Azt viszont tudasd vele hogy neked fontos hogy jobban kimutassa az irantad valo erzeseit.

Koszonom az utobbi valaszokat is. :)

Meg irhattok. :)

2010. júl. 21. 21:03
 25/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ikrek vagyok. 2 oroszlán férfi volt az életemben, de nem sokáig.Olyan szinten ki akartak sajátítani, hogy menekültem rövid időn belül.Le akartak nyugtatni, mert hogy nagyon pörgök.Ebben az az érdekes, hogy állításuk szerint ez a pörgésem fogta meg őket a legjobban, de mikor összejöttünk, akkor meg fogjam magam vissza.

Nagyon tudok alkalmazkodni, de amikor erőszakosan kijelentik, hogy márpedig az van amit ő mond akkor küldtem őket el a ....

Ez csak személyes vélemény, ha számít, az aszcendensem bika.

2010. júl. 22. 21:46
 26/35 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszod utolso valaszolo.

Hat igen...nem konnyu az oroszlanokkal...

De kerlek ird le a pozitivumokat is. MI volt ami tetszett bennuk?

2010. júl. 22. 21:50
 27/35 anonim válasza:
en egy oroszlan vagyok,es sirok a hulyesegen amiket irkaltok!LOL most kezdjek el irkalni a magyar lanyok viselkedeserol?????? hmmmm??
2010. júl. 23. 09:44
 28/35 anonim ***** válasza:
az én párom oroszlán én ikrek!!!és imádjuk egymást:)babánk születik hamarosan,8 hónap ismeretség után.mondhatom h harmonikus a kapcsolatunk.:)
2010. júl. 23. 09:52
 29/35 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo: Sok boldogsagot kivanok nektek! :)

Az aszcendensed nem ismered veletlenul?

2010. júl. 23. 11:11
 30/35 A kérdező kommentje:
Utolso elotti valaszolo: Sirdogalj nyugodtan ameddig csak birod! :>
2010. júl. 23. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!