Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lanyok, milyen kapcsolatotok...

Lanyok, milyen kapcsolatotok volt/van az oroszlan csillagjegyben szuletett sracokkal?

Figyelt kérdés

Irjatok meg a sajat csillajegyeteket is.

Elore koszi a valaszokat.

2010. júl. 12. 15:06
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csakis jó tapasztalataim vannak az oroszlán pasikkal. Mindegyikkel kb azonnal kijövök, jókat röhögök velük, és felszabadultan érzem magam velük. Nagyvonalúak mint én, és őszinték. Az oroszlán férfiakról csakis jó véleményem van, adnak magukra, a kinézetükre, választékosan beszélnek, igényes minőségi emberek. Nálam nagyon nyerőek!!!!

Nyilas csaj

2010. júl. 12. 16:51
 12/35 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Nem reg volt dolgom egy oroszlan sraccal es hat nagyon nem talalt a szo.

Ezek a jellegzetessegek, amiket ide leirtatok az orszlan csillagjegyrol mind talalnak ra.

En ikrek lany vagyok es olvastam horoszkopban meg mas tapasztalarol, hogy az ikrek nem jonnek ki az oroszlanokkal, mivel az oroszlan nagyszajunak tartja az ikreket, az ikrek pedig bekepzeltnek,arrogansnak tartja az oroszlant.

Mindezek ellenere ezen az oldalon olvastam mar sikeres ikrek-oroszlan kapcsolatokrol.

Minden esetre en arra a kovetkeztetesre jutottam hogy szamomra az oroszlan srac egyeltalan nem konnyu eset.

Segitokesz, igazsagos, joszivu, sarmos, jo a tarsasaga, de ugyanakkor ...mikor jobban megismered keservesen ra kell jonnod, hogy bekepzelt, arrogans, onzo, pofatlan ha hirtelen felmergelodik (a semmiert) es mindezek a negativ tulajdonsagok rengeteget rontanak a dolgon. Csalodtam benne.

2010. júl. 12. 17:11
 13/35 A kérdező kommentje:
Irhattok meg...!
2010. júl. 12. 21:44
 14/35 anonim ***** válasza:
75%

szia!

én ikrek vagyok ,a párom oroszlán.

mi mondhatom azt h nagyon jól kijövünk egymással,vannak persze nézeteltérések de ezeket ki lehet küszöbölni:)

a szex nálunk az amire én fektetnék hangsúlyt.neki nem a legfontosabb jó persze nekem sem de azért kell.:)ő inkább a minőség embere,és nem is csináljuk sokszor heti 3 max. ha bármi felidegesíti akkor nincs szex.:S

a vitákban mindig úgy csinálja h neki legyen igaza mert ő nagyon büszke ember.nehogy már egy nőnek legyen igaza.ilyenkor ráhagyom,ok hidd azt h megint igazad van cimszóval.így nem vitázunk órákig.a féltékenysége ismét számottevő mert bárki rámnéz rögtön ugrik:Sez idegesít benne.viszont nagyon szeret és nagyon ragaszkodik hozzám ahogy én is hozzá.szerintem harmonikus a kapcsolatunk:)ezeket leszámítva.több a jó dolog mint a rossz.:)

2010. júl. 13. 11:04
 15/35 anonim ***** válasza:
72%
és hozzátenném(előző vagyok)hogy mi 6 nap ismeretség után költöztünk össze.:)most 7 hónapja élünk együtt és 7 hónapja ismerjük egymást:)már babát tervezünk:)
2010. júl. 13. 11:06
 16/35 anonim ***** válasza:
72%
és még egy:)én 23 ő 27 éves:)
2010. júl. 13. 11:07
 17/35 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszaid, utolso valaszolo. :)

Azert ne engedd hogy dominaljon, amikor neked van igazad, igenis tanulja meg elfogadni ezt! "nehogy mar egy nonek legyen igaza"- na ezt a hozzallast nem birnam! Az oroszlan nagyon makacs, meg kell tanuljon masokhoz is alkalmazkodni es nem elvarni hogy minden csak ugy legyen ahogy onagysaga kivanja.......ajj ajj....ez a hozzaallas annyira ismeros es ugy utalom...!

Sok boldogsagot kivanok nektek! :)

2010. júl. 13. 14:15
 18/35 anonim válasza:
72%
az én barátom is oroszlán,én vízöntő vagyok!imádom őt,tisztelni lehet,felnézni rá,mert olyan erős kisugárzása van..jókat lehet vele nevetgélni,nem lehet mellette unatkozni!gondoskodó,odafigyel rám,kiáll mellettem bármiről legyen szó!féltékeny és csak neki lehet igaza,,nagyon makacs!de a szexben isten:D
2010. júl. 14. 11:35
 19/35 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo: ismerek egy hasonlo esetet.

Van ket ismerosom, a lany vizonto, a srac oroszlan. Sokaig egyutt voltak, eleg jol kijottek, habar voltak szunetek is a kapcsolatukban....

De a lenyeg hogy joban voltak sokaig.

Hiaba.......a horoszkop nem hulyeseg...legalabbis nem egeszen, mert van sok minden ami igaz benne, en tobbszorosen rajottem erre.

2010. júl. 15. 09:22
 20/35 anonim ***** válasza:

tegnapelőtti 11:13 vok

Köszönöm szépen!!

2010. júl. 15. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!