Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Pénteken sajnos totálkárosra törtem a kocsimat.😞 De mindenképpen megcsináltatom még az árában is, mert kedves nekem az a kocsi, stb.

Nos... Most éjjel egy pár órája azt álmodtam, hogy az utcán ahol lakok rengeteg olyan kocsi jön le, és eltelik fél óra még akkor is jönnek és csak nézem őket anyukámmal. (2003 C corsa egyébként). Mindenféle színben jöttek, és normál emberek vezették őket, de csak és kizárólag olyan típusú kocsik...

Ugye ez jót jelent? Mert valahol érzem hogy ez nem jelenthet rosszat.;)

Írjátok le h szerintetek mit jelenthet.

23/N

2019. júl. 18. 07:25
 1/7 A kérdező kommentje:
2019. júl. 18. 07:25
 2/7 anonim ***** válasza:

ez az éber életed érzelmeinek feldolgozási folyamata álomban.

ezt természetes.

nem megfejtetni kell hanem megélni.

2019. júl. 18. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt hogy vidd vissza a jogsidat oda ahol kaptad es ne vezess soha tobbé
2019. júl. 18. 13:25
 4/7 A kérdező kommentje:
persze, mert az átlagsofőröknek még soha az életben nem volt balesetük, te nagypofájú nagyokos. takarodj innen.
2019. júl. 18. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
De egyszer belémjott egy idiota nő
2019. júl. 19. 06:17
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor is menj már innen! senki se kivancsi rad
2019. júl. 19. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Az életedben(utcán) változhatnak(rengeteg) a helyzetek(különböző színűek), de az autódhoz ragaszkodsz(olyan kocsi). És egy pillanatra(perc) sem akarod nélkülözni(30 [percben, a félóra]). Ebben egyetértesz anyukáddal is(csak nézem őket vele).
2019. júl. 20. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!