Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok az előző lakóhel...

Miért álmodok az előző lakóhelyemmel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Néha,de van hogy sokszor álmodok az előző lakóhelyemmel.Az előző lakhelyem egy kertesház volt és albérletbe laktunk ott a párommal,majd elköltözunk onnan,mert sikerült saját lakást venni.Viszont néha ,de ahogy írtam sokszor álmodok ezzel a házzal.Általában az álmomba mindig este van.Most egy medve is benne szerepelt,aki nem bántott senkit csak ott volt.Viszont azzal is álmodtam,hogy köpeturítésem is van.Valóságban nincs tudőbetegségem csak dohányzok.Köszi a válaszokat
2019. júl. 10. 10:03
 1/4 anonim válasza:

"egy kertesház volt és albérletbe laktunk ott párommal"

Mivan??? Akkor most kertes ház volt, vagy albérlet?

Ha sokat gondolsz valamire, nagyobb eséllyel álmodsz arról. Lehet visszavágysz oda.

2019. júl. 10. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Válaszolóhoz: kertesházat is adnak ki albérletbe, nem csak lakást
2019. júl. 10. 11:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom te milyen kontinensen élsz,de itt nálunk kertesházat/magánházat is adnak ki albérletbe.
2019. júl. 10. 11:52
 4/4 anonim válasza:

Európában, bocs félreértettem.

Gyakoribb az, amihez nincs kert.

2019. júl. 10. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!