Miért álmodok szellemekkel?
Már huzamosabb ideje sokszor álmodom azt, hogy a hétvégi házunkban vagyunk (nem ott lakunk, de abbanna városban van ahol élek) általában a barátaimmal, de néha nagyon sokan, sok idegen gyerek. A lényege az, hogy mindig valami szellemet kereseünk, amit eddig csak egyszer lattam megjelenni álmomban, férfi alak öltönyben, legtöbbször az ajtót nyitogatja (van amikor kérésre), van amikor a rádiót kapcsolja be, meg tárgyakat mozgat.
Abban a házban én már láttam szellemet (valóságban) még kiskoromban 7 évesen talán, és néha hallani mintha lépkednének a padláson. Elöttünk egy roma család lakott ott ő elöttük viszont egy házaspár akik ott haltak meg, ők épitették a házat.
Szerintetek miért almodom ezt?
Anno én is nagyon sokszor álmodtam szellemekkel, volt hogy aludni nem mertem annyira féltem már... De utóbbi időkben nem álmodtam már szellemekkel.
Szerintem ne foglalkozz az álmaiddal ne gondolj a szellemekre se semmi és elmulnak az ilyen álmaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!