Miért álmodom azt hogy ki gyullad egy lakás? Ráadásul nem olyan rég Már álmodtam egyszer ilyennel
Az első az olyan volt hogy idegenek voltak benne és nem ismertem őket viszont arra lettem figyelmes hogy mindenféle számukra értékes tárgyakat akartam kimenekíteni a lakásból ami közben már lángokban állt. Aztán valahogy be kerültem a lakásba de nem féltem egyáltalán, sőt együtt menekültünk ki úgy hogy ki ugrottunk a második emeletről de nem lett senkinek semmi baja.
A második eset az tegnap volt. Akkor már az én szobám gyulladt ki , csak mostmár nagyon féltem mert a 9. emeleten lakom és nem tudtam sehogy sem megoldást találni arra hogy hogy menekülhetnék ki. Borzasztó volt és nagyon nyomasztó. Aztán felébredtem mert már nagyon félelmetesnek tűnt az egész szituáció
Nemrég volt egy káreset, ahol a 6-7 éves kislány előre megálmodta, hogy bennég egy épülettűzben. És sajnos meg is történt. Nem akarlak megijeszteni, de ajánlom, hogy úgy alakítsd ki a menekülési utakat, megelőző tűzvédelmet (10e alatt lehet kapni 6kgos porraloltót), füstjelző beszerzés stb, hogy adott esetben ha baj van, tudj tenni ellene.
Üdv egy tűzoltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!