Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha azzal a férfival...

Mit jelent ha azzal a férfival álmodtam aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki már egy ideje tetszik nekem és vele álmodtam. Annyira valóságszerű volt. Arról szólt hogy valami rossz dolog történt velem ami akkor eléggé kiborított, ő pedig próbált megnyugtatni, majd megakart ölelni én pedig természetesen közel mentem hozzá és viszonoztam, de olyan hosszas volt az ölelés. Azt gondoltam hogy ez a valóság és már kicsit furán éreztem magam hogy még mindig nem engedjük el egymást ezért kicsit eltávolodtam tőle. Sajnos ennyi volt .

Hozzá tenném hogy voltak vele már álmaim ezelőtt és azok eddig valamilyen formában valóra is váltak.

Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről.

Nektek voltak ilyen "élethű" álmaitok a nektek tetsző személlyel?!

2019. júl. 7. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Azt jelenti, hogy tetszik neked. :D Most őszintén, ezek az álmok azért vannak neked, mert sokszor eszedbe jut az illető. Nincs köztetek semmilyen kapcsolat tudatalatt vagy ilyesmi, ne gondololj bele semmit. Ez csak a te agyszüleményed. Bocsi.
2019. júl. 7. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek igaza van.
2019. júl. 7. 11:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam hogy tudat alatt kapcsolatom lenne vele. XD

Nem tudom hol olvastad. Csak kíváncsi lennék mit jelent.

2019. júl. 7. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan h a nekem tetsző férfivsl álmodtam,annyi volt h álmomban rámmosolygott,fülig ért a szája és utána hozzáért a karomhoz.A valóságban is később megfogta a karomat.☺

Úgy tűnik én is tetszem neki,szóval kölcsönös.

2019. júl. 7. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy azzal a férfivel aludtál, aki tetszik neked.
2019. júl. 7. 14:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló.

Bár úgy lett volna. :"D

2019. júl. 7. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Akik tetszenek nekek azokkal mimdig álmaimba szexelek
2019. júl. 8. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!