Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álom?

Mit jelenthet az álom?

Figyelt kérdés

Elég gyakori visszatérő álmom, hogy szexrabszolga vagyok. Mi lehet ennek az oka? Még nem volt hasonló tapasztalatom és még szűz vagyok.

22/N

2019. jún. 26. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Majd valaki nálam okosabb megmondja, hogy melyik ember volt, de volt egy fickó, aki sok más mellett az álmokat is tanulmányozta. Az (egyik) elmélete szerint napközben társadalmi okok miatt elfojtjuk a szexuális vágyakat, ingereket ezek pedig éjszaka, álmunkban törnek fel, mikor nem tudjuk korlátozni a gondolatainkat.

Én hiszek neki, bár nem akarok mindent a szexualitás számlájára írni.

Viszont olvastam olyant is, hogy álmunkban a szex gyakran összemosódik valamilyen flusztrációnkkal.

Lehet veled ez is van. Zavar, hogy még nem estél át a dolgon, ezért éjszaka már durr bele a közepébe.

Vagy egy csoportnak esetleg több, különálló személynek szeretnél megfelelni.

De simán lehet, hogy híradóban láttad, valahol olvastad, hogy ilyen-ilyen áldozattá vált egy nő, - ezt a félelmet elültetted magadban.

Sokféle oka lehet ennek, próbálj meg a vázolt irányok egyikébe elindulni.

2019. jún. 26. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Az illetőt Siegmund Freud-nak hívták, és a pszichoanalízis atyjaként tartják számon. Szerinte a nő alacsonyabb rendű lény a férfinál (biztos azért, mert nem volt túl nagy sikere a nőknél.) , és a női princípium az alárendeltség, és a nők irigyek arra, hogy nem lehet hímvesszejük. Hogy míg a férfi az értelem, a nő csak érzelem lehet, egy teljesen ostoba, logikátlan teremtmény. Férfi logika-- női megérzés.

Véleményem szerint azért álmodod magad szexrabszolgának, mert ((legalábbis tudat alatt) már mindent megtennél egy jó kis szexért. De ne feledd: a nő a férfi egyenrangú partnere, nem rabszolgája, és akárkinek ne add oda becses szüzességed, csak olyannak, aki szeret és tisztel téged!

2019. jún. 27. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Köszönöm, Shikome. Freud volt a tippem, de nem voltam benne biztos. Jobbnak éreztem ezt felvállalni, mint inkább valami butaságot írni.

Én ennyire nem ástam bele magam a munkásságába, de ezek alapján nem is fogok mélyebben belemerülni, valahogy nem egyezik a világlátásunk az Úrral.

2019. jún. 27. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is csak azért "ástam bele magam" a munkásságába, mert anno kötelező volt. Aztán Zimbardo doki műveit kezdtem el forgatni, az ő világa már közelebb áll a miénkhez :)
2019. jún. 27. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Az ő nevét még nem ismerem, de nyitott vagyok a témára, úgyhogy szorítok neki egy helyet a naptárban. Remélem sikeres lesz a randevúnk és sikerül úgy tele beszélnie a fejemet, hogy legyen kedvem tőle tovább okosodni. :)

Nem ajánlás volt, tudom, nem is miattam jártál erre felé, - de ettől függetlenül köszönöm! Nagy téma, sok névvel - mindig örülök, hogyha valaki irányt mutat benne.

Legyen szép estétek!

2019. jún. 27. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Szép estét Neked is!
2019. jún. 27. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!