Mit jelenthet az álom?
Elég gyakori visszatérő álmom, hogy szexrabszolga vagyok. Mi lehet ennek az oka? Még nem volt hasonló tapasztalatom és még szűz vagyok.
22/N
Majd valaki nálam okosabb megmondja, hogy melyik ember volt, de volt egy fickó, aki sok más mellett az álmokat is tanulmányozta. Az (egyik) elmélete szerint napközben társadalmi okok miatt elfojtjuk a szexuális vágyakat, ingereket ezek pedig éjszaka, álmunkban törnek fel, mikor nem tudjuk korlátozni a gondolatainkat.
Én hiszek neki, bár nem akarok mindent a szexualitás számlájára írni.
Viszont olvastam olyant is, hogy álmunkban a szex gyakran összemosódik valamilyen flusztrációnkkal.
Lehet veled ez is van. Zavar, hogy még nem estél át a dolgon, ezért éjszaka már durr bele a közepébe.
Vagy egy csoportnak esetleg több, különálló személynek szeretnél megfelelni.
De simán lehet, hogy híradóban láttad, valahol olvastad, hogy ilyen-ilyen áldozattá vált egy nő, - ezt a félelmet elültetted magadban.
Sokféle oka lehet ennek, próbálj meg a vázolt irányok egyikébe elindulni.
Az illetőt Siegmund Freud-nak hívták, és a pszichoanalízis atyjaként tartják számon. Szerinte a nő alacsonyabb rendű lény a férfinál (biztos azért, mert nem volt túl nagy sikere a nőknél.) , és a női princípium az alárendeltség, és a nők irigyek arra, hogy nem lehet hímvesszejük. Hogy míg a férfi az értelem, a nő csak érzelem lehet, egy teljesen ostoba, logikátlan teremtmény. Férfi logika-- női megérzés.
Véleményem szerint azért álmodod magad szexrabszolgának, mert ((legalábbis tudat alatt) már mindent megtennél egy jó kis szexért. De ne feledd: a nő a férfi egyenrangú partnere, nem rabszolgája, és akárkinek ne add oda becses szüzességed, csak olyannak, aki szeret és tisztel téged!
Köszönöm, Shikome. Freud volt a tippem, de nem voltam benne biztos. Jobbnak éreztem ezt felvállalni, mint inkább valami butaságot írni.
Én ennyire nem ástam bele magam a munkásságába, de ezek alapján nem is fogok mélyebben belemerülni, valahogy nem egyezik a világlátásunk az Úrral.
Az ő nevét még nem ismerem, de nyitott vagyok a témára, úgyhogy szorítok neki egy helyet a naptárban. Remélem sikeres lesz a randevúnk és sikerül úgy tele beszélnie a fejemet, hogy legyen kedvem tőle tovább okosodni. :)
Nem ajánlás volt, tudom, nem is miattam jártál erre felé, - de ettől függetlenül köszönöm! Nagy téma, sok névvel - mindig örülök, hogyha valaki irányt mutat benne.
Legyen szép estétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!