Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam hogy apám meg...

Azt álmodtam hogy apám meg akart ölni engem. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy a konyhába voltam és mondtam neki hogy szeretném ha máskor nem nyúlna a cuccaimhoz és a falhoz szorított és a nyakamhoz tartott egy kést. Anya és a tesóm szedte le rólam de utána még az apám belém rúgott egyet.

Itt a valóságban is voltak már nagyon durva nézeteltéréseink amikor anyám tartotta vissza hogy ne verjen halálra vagy amikor anya visszafogta fel vett az asztalról egy szöget ami majdnem kiszúrta a szememet ha nem hajolok le. De még amikor kisebb voltam megvert sokszor. Lehet hogy ezek miatt álmodtam ezt? Mert még mindig nem bocsátottam meg neki? Vagy lehet félek tőle?

2019. jún. 23. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem megbocsátani kell, hanem a rendőrségen jelenteni.

Hány éves vagy?

2019. jún. 23. 13:34
 2/4 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2019. jún. 23. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor még mindenkinek kötelessége fellépni az ügyben, a védelmedben. Azoknak a csalédtagjaidnak, akik tanúi voltak ennek, háziorvosnak, osztályfőnöködnek, gyámügynek, stb.

Ha ez nem történt meg, akkor mentálisan beteg felnőttekkel vagy körülvéve!

Menj addig, amíg nem találsz egy értelmes felnőttet, aki segít! Kiemel a családból és megbünteti apádat!

Életveszélyben vagy az eddigi történések alapján és a tudatalattid tisztán látja ezt! A tudatod felülírja ezt, de nagy a baj!

Mindenképp mesélj mindenkinek arról (felnőtteknek, háziorvosnak, tanáraidnak, rendőrségnek, rokonaidnak, gyámügynek, családsegítőnek!!!), hogy miket művel veled az apád! Nem az a legfontosabb itt, hogy megbocsáss neki! Ráérsz arra később, felnőtt korodban! Most védd meg magadat!

2019. jún. 23. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a lelki traumák miatt álmodtál ilyeneket meg valószínűleg sajnos még fogsz is. Időben kérj segítséget rokontól, akár baráttól, vagy közvetlenül a rendőrségtől.
2019. jún. 24. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!