Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Milyen érdekes, furcsa álmaito...

Milyen érdekes, furcsa álmaitok voltak, amikre emlékeztek? (Esetleg érzelmileg megérintettek. )

Figyelt kérdés
2019. jún. 20. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ezek alapján sok itt a beteg ember, én meg nem vagyok az...
2019. jún. 21. 10:20
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

Rengetegszer haltam már meg.

Gyerekként visszatérő volt, hogy egy 3-4 emelet magas gumiabroncs elől menekülök.

De volt, hogy remegett a föld kinéztem az ablakon és egy bazi nagy dínó tartott felém 😓

Volt, hogy tórnádó áldozata lettem. Illetve magamat nem tudom, mert addigra mindig felkelek, de az brutális volt mikor mást látsz cafatokra kenődni egy háznak a falán :/

Tehát vannak brutál dolgok. Ezek nyílván mind negatív dolgot váltottak ki belőlem 😂, legutóbb erotikus volt, de nem tudom kivel mert az arca nem maradt meg, de hogy hogyan lett erotikus belőle nem tudom mert egyik pillanatban mindent be akartam zárni mert egy fura alak állt a kapu előtt a másikban meg már az volt szóval ki érti ezt xD én nem az biztos. És vannak akik jelentést tulajdonítanak az álmoknak -.-*

2019. jún. 22. 02:25
 13/14 anonim ***** válasza:
47%

Több álmom is van ami megérintett, de ezek nagyrésze rossz álom ami a gyerekeimhez kapcsolódik.

Egy álmom volt ami érdekes számomra, kitörölhetetlen, pedig már 15 éve volt.

Isten felvitt magához és mindent megmutatott nekem. Mindent tudtam és értettem. A születést, halált, az élet értelmét, az azelőttöt és azutánt, mindent. Azt mondta nem emlékezhetek ezekre ha felébredek. Nem is emlékszem. Viszont onnantól kezdve van bennem egy óriási hiányérzet. Pedig néha jól jönne A tudás.

Szerelmes,szexes álmaim is gyakran vannak,amik megmaradtak az emlékezetembe.

Nem tudom mennyire kapcsolódik a kérdéshez de gyerekkoromtól szokott lenni alvásparalízisem. Ahogy idősödöm változik a jellege. Már 3x volt közben testen kívüli élményem(álmom?) és egyre gyakoribbak az álom az álomban álmok. Ahogy féltem tőle régen most annál inkább várom, olyan mintha megnyílna egy kapu és én nagyon kíváncsi vagyok meddig és hová jutok ezek által.

2019. jún. 23. 08:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Justin Bieber házában jártam, nagy ablakai voltak. (nem vagyok fan és akkoriban híreket sem olvastam róla)

Volt ott egy kis fehér nyúl aki menekült előle, egészen a felső szintre egy szekrény tetejére. JB pedig az udvarról lelőtte puskával, szétlőve ezzel az ablakot is.

Gyakran álmodom azzal, hogy városban vagyok meg azzal, hogy komplikációk akadnak amikor busszal szeretnék utazni. De nem mindig ugyanazt, hanem máshogy.

2019. júl. 17. 03:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!