Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Gyereket szülni álmomban mit...

Gyereket szülni álmomban mit jelent?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt álmodtam egyik éjjel, hogy beindult a szülés és mielőtt a mentők oda értek volna, már megszültem a babát, aki nem sírt fel és valami vastag dolog volt a fején, amit levettünk ( egy férfivel, de nem tudom ha a barátom) és akkor szuszogott egy nagyot. Kérlek segítsetek, nem vagyok terhes és egyelőre babát sem akarunk.
2019. máj. 29. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Belekezdtél egy probléma megoldásába(beindult a szülés), ami nem a te feladatod, mielőtt az illetékesek odaértek volna(mentők). Először nem sikerült(nem sírt fel). Jól meggondolkodtatott(vastag, fején). De határozottan, magabiztosan viselkedtél(férfi) így sikerrel jártál(szuszogott).
2019. máj. 29. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Az kemény 😂 nem fájt?
2019. máj. 29. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Én gyereket sütninek olvastam a kérdést.

Nem jelent semmit. Maximum annyit, hogy terhet vennél le a gyerekről, ha megszülnéd már.

2019. máj. 29. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Tudat alatt mégis vágysz már gyermekre.

2. Egy probléma megoldódott vagy meg fog oldódni (sikerült megszülnöd a megoldást)

2019. máj. 30. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt hogy gyereket szültél álmodban. Dont overthink shits
2019. máj. 31. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!