Mit jelent az, hogy álmomban szültem 3 gyereket?
Először azt hittem, hogy székelnem kell, de aztán éreztem, hogy ez más, és a mellékhelyiségből rögtön egy kórházba csöppentem. Ott állva megszültem két fiút, majd egy lányt, és egyáltalán nem fájt.
Mit jelenthet ez?
(18 éves fiú vagyok.)
Hát elég durva.
Pl jelentheti azt hogy nehézséged van a lányokkal való kapcsolatteremtésben így rád marad a feladat.
Lehet figyelmeztetés is, hogy van az életben egy ilyen feladatod ehhez társat kell keresned.
Az is lehet hogy olvastál/láttál valamit róla és izgatják a fizikai részletei a fantáziádat a dolognak miben részed soha nem lesz. Egy élmény hatása is lehet és így dolgozod fel - mint amikor valaki horrorfilmet néz és rémálmai vannak.
A megoldást neked kell megtalálni - próbálj magadba nézni - gondold át közelmúltbeli az álomhoz kapcsolható élményeidet és benyomásaidat - szerepedet az életben - viszonyaidat a lányokhoz - és szerepedet az ő életükben és természetes küldetésükben.
Hát akkor megvan a magyarázat.
Ez volt az a lehetőség (amely bár eszembe jutott, de) amit nem akartam felsorolni.
Mint mindenkinek megvan a maga sorsa - ez a tied is egy sors. Nem könnyű de van nehezebb is.
Hozd ki belőle a legjobbat - ne csak a magad, de az egész közösséged számára is - anélkül, hogy provokálnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!