Az mitől van ha megálmodjuk a jövőt?
Figyelt kérdés
Halottam már olyat hogy valaki álmodott valamit és amit álmodott az később a valóságba is megtörtént és minden ugyan úgy történt mint ahogy az álmába volt. Ez mitől van?2019. máj. 25. 19:00
1/3 anonim válasza:
Presque vu-nek hívják, a déjá vu "ellentéte".
Velem is történt már ilyen (egy időben rendszeresen), de természetesen nem arról van szó, hogy jósnő lennék, csak afféle álomra adott deja vu, egy-egy tipikus mozzanat alapján, ami megragad az agyban.
2/3 anonim válasza:
Bizonyos események el vannak döntve hogy fix megtörténnek és csak úgy lesz , bizonyos helyzetek csak érintőlegesen . Ezt a szellemünk észleli a finomabb lazább felső tartományokban ahová bejárhat miközben itt a test pihen . A nagyon profi képzett fejlett emberek spontán vagy bizonyos időközönként betekinthetnek e szféråkba és még kutakodhatnak a kozmosz élő emlėk esemény raktárában az Akasha krónikában .
3/3 anonim válasza:
Idő nem létezik és emiatt ráláthatunk néha a jövőre is. Gyakran bogozgatom az idő filozófiáját, elviekben minden történés egy adott pillanatban, egyszerre létezik, bár ezt még én sem értem teljesen :)
#1 és #2 válaszok tökéletesen helytállóak, #1-esnek külön köszi a presque vu kifejezést, még sosem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!