Arra keltem, hogy rémálom közben artikulálatlanul beszélek. Ez lehetséges? Előfordult már veletek?
Figyelt kérdés
2019. máj. 21. 18:27
1/6 anonim válasza:
Mikor lidercnyomasom van meg roszabb is szokott tortenni ...az asszony meg nem kapott (nagyot) de csak ido es szerencse kerdese :)
2/6 anonim válasza:
Általában a tesómtól hallom vissza hogy beszélek álmomban. Ő is szokott. Az ijesztőbb az, amikor felkelek a hajnalig tartó gépezésből (a gép az ágya mellett pár méterre van. Amikor kikapcsoltam, és csöndben fölálltam hogy most már megyek aludni, hulla csöndben felült és felém fordította a fejét. "Bocsi. Felébresztettelek?" - kérdeztem, mire ő szusszant egy nagyot "Nem-nem. semmi-semmi megzavartálmegzavartál, borsot SOOOK BORSOT! meg minden fifetta mán..." -felelte és fészkelődve visszafeküdt. Még fél órán keresztül röhögtem mire el tudtam aludni :D Reggel amikor elmeséltem semmire nem emlékezett, és azt hitte kitaláltam az egészet :'D Elég mélyalvó és amikor mozgalmasabb álma van, hajlamos motyogni. Az, hogy mennyire artikulál közbe attól függ mennyire áll be nála az alvásmerevség, aminek a hiánya okozza az álmunkban beszélést meg durvább esetben az alvajárást.
3/6 anonim válasza:
Ja még hozzáfűzném, egyszer olyan hangosan horkoltam hogy fölébredtem rá.
4/6 anonim válasza:
Párom folyton ezt csinálja. Alszik, felriad, de nem ébred fel teljesen és elkezd beszélni, de emmit sem lehet érteni belőle
5/6 anonim válasza:
Tesóm káromkodni szokott álmában, nagyon vicces. :'D
6/6 anonim válasza:
Koliban aludtam egy szobában voltam valakivel, aki felkelt álmában és ha kérdeztünk tőle, teljesen normálisan válaszolt, másnap meg nem emlékezett semmire :D Tehát mikor alvabeszélt nem lehetett megmondani, hogy ébren van e, vagy nem, mert nem látszott rajta semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!