Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ilyen lehetséges? Ennyire...

Ilyen lehetséges? Ennyire átélni egy rémálmot?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel rémálmom volt,ami a következőképp zajlott:

A barátaimmal voltam valahol,és szobák voltak ott meg egy régi üveges bejárati ajtó(amilyen a nagymamáknál szokott lenni,olyan sárgás,fura mintával),és mindenki kiment a szobából csak én maradtam ott de én már én is akartam menni amikor ránéztem az ajtóra,elindultam majd visszanéztem és egy guggoló női alak volt ott,aki a szájához emelte az ujját és csöndre intett,és abban a pillanatban elkezdett minden forogni és szoritó érzést éreztem a nyakamon és leestem a földre,próbáltam kiabálni de nem tudtam,és attól féltem hogy meghalok,torkom szakadtából üvöltöttem de senki sem hallotta,a tesóm nevét kiabáltam és apukámnak szóltam de egy hang sem jött ki,közben meg mozdulni se birtam a testemmel,mintha leszoritott volna valami..mit jelenthet ez az álom? Lehetséges ennyire átélni egy álmot?

Előre is köszi a válaszokért. 15/L

2013. okt. 22. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak egy rossz álom volt és kész!!!Azért élted meg valòságosnak mert nem aludtál elég mélyen!!!
2013. okt. 22. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
2013. okt. 22. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan h vmit nem tudtam elerni almomban, v hasonoo mi.t neked h szoltam de senki, vszinu az eletben is ilyesmi dolog van veled, nekem ezt mondtak, azert almodok ilyeneket.
2013. okt. 22. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!