Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ilyen lehetséges?

Ilyen lehetséges?

Figyelt kérdés
Volt valaki aki megérezte, hogy egy ismerőse, rokona kórházba kerül vagy esetleg meg fog halni? Ilyen érzések kavarognak most bennem, miért van ez? Teljesen magam alatt vagyok
2013. okt. 14. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Van, amikor valós a megérzés, főleg, ha hozzád közel álló személyről van szó (Ikerpárok esetében számtalan feljegyzés van arról, hogy nagy távolságokban is megérezték a másik balesetét), de attól még ugyanúgy lehet egy kellemetlen félelem, pláne, ha esetleg tudsz is valamit, pl. valakid kórházba került, súlyosnak tűnik az állapota, és te csak azért érzed, hogy meg fog halni, mert aggódsz érte, és félsz, nem pedig azért, mert tényleg megtörténne.

Ha egy konkrét személlyel kapcsolatban érzed ezt, hívd fel telefonon, és beszélgess vele kicsit, csak úgy, ha baj lenne, akkor kiderülne, de ha nincs, akkor legalább megnyugszol. :)

2013. okt. 14. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyre emlékszem, ami nagyon furcsa volt.

Napokig olyan különös baljós előérzetem volt.Nem társult hozzá semmi konkrét gondolat, hogy valakit baj ér, stb...a hozzám közelállóknak semmi bajuk nem volt.Mégis féltem szorongtam.

Aztán jött egy reggel a hír, hogy unokatesóm váratlanul meghalt.Akkor vallotta be anyu is, hogy napok óta úgy érezte, valami baj közeleg.Aztán mindkettőnknél elmúlt ez az érzés.

Általában álmok mutatják meg nekem a közelgő bajt.

Meg van úgy, hogy megérzem olyan embereken is, hogy veszély leselkedik rájuk, akik teljesen jól vannak amúgy.Mintha előtte "megváltoznának", de nehéz ezt szavakkal kifejezni.

2013. okt. 14. 13:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem, most egy borzasztó rossz és nyomasztó érzésem van, nem vagyok jól.
2013. okt. 14. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Néha becsaphatnak a megérzések, összetéveszthetőek a természetes aggodalommal.A legjobb ilyenkor beszélgetni azzal, akiért aggódunk.
2013. okt. 14. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
volt. Tudtam mikor meghalt.
2013. okt. 14. 15:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj kicsit erről az érzésről, hátha jobb lesz tőle, vagy okosabbat is tudunk mondani. Név nélkül írtál, de szerintem a regisztrált neved sem mondana túl sokat rólad :)
2013. okt. 14. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!