Osztálytársam azt mondta nem mindig álmodunk és nem is emlékszünk rá de én emlékszem mindig az aznapi almomra. Melyikünknek van igaza?
Mindkettőtöknek igaza van.
Az egyik ránéz, azt mondja 6-os, a másik azt, faszt, kilences, közben ugyan azt nézitek csak két különböző oldalról.
A magyar oktatás ott rontja el az embereket, hogy azt tanítják, csak egy igazság létezik. Pedig a dolgokat több oldalról megnézed, akkor rájösz, hogy az igazságnak csak egy részét ismered és minden ember máshogy látja a világot.
Neki nincs, a te oldalad pedig egy élmény, nem pedig egy olyan, amiben igazad lehet.
Kivétel nélkül mindig és minden állapotban van álom.., vagy ahhoz hasonló tapasztalás. Ő egyszerűen túl gyorsan ugrik egyik szintről a másikra, így nincs meg neki. Aki azt hiszi, sose álmodik.., hát de..., minden éjszaka és rengeteget. Én az összes álmomra emlékszem. Egyszert azt olvastam valahol, hogy 3 álmunk van, nos ez kb igaz. Ha főbb folyamatokat különbólöztetem, három féle van, és így kicsit nehéz emlékezni az előzőekre, mert erős tudatállaoot változás van.
Eltértem a tárgytól, bocsi.
Szóval... minden egyes ember, minden este álmodik, kivétel nélkül. Ez fix. Aki jártasabb az elmében, annak ez kb kész tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!