Mit jelent, ha a barátnőmet megmarta egy mérges sikló?
Barátnő: Gyász, biztos szomorúság.
Kígyó: Betegnek nem jó. Kígyó, mely marásra készülne: lázas betegséget mutat. Kígyómarás: őrizkedj ellenségeidtől.
Forrás: Krúdy Gyula: Álmoskönyv
Bocsi, hogy kígyóról írtam, de sikló nincs a könyvben.
Egyébként gondold végig a tegnapi napod. Általában az emberek gyakran álmodnak azzal, amivel nappal foglalkoztak. Ezekkel az álombéli dolgokkal nemigazán kell foglalkozni, de a könyvben írtak szerint gondolkozz el az egészségedről, nézz végig az ismerőseid között, megbántottál-e valakit, van-e a környezetedben olyan ember, akit nem kellene "megtisztelni" a barátságoddal. Az életed te irányítod és nem a könyvek. Álmodtál, felébredtél, töltsd úgy a napjaid, hogy TE legyél elégedett magaddal.
második vagyok
Ha van igaz barátnőd, kérdezd meg, hogy nincs-e valamilyen problémája, amiben tudnál neki segíteni.
Az álmod minden szereplője te vagy. Nincs értelme álmoskönyveket nézegetni, mert minden ember egyedi tudattalan-szimboikával rendelkezik. (kivéve az archetipusokat) Pl: tűz= lehet hogy neked melegséget jelent, nekem félelmet mert leégett a házam. Ezért butaság minden álomfejtő könyv. Inkább olvass Jung-ot, ha érdekelnek az álmok.
Minden álmot csak az álmodó képes megfejteni, hiszen az ő tudattalanja üzen.
Én azt javaslom, figyeld magad körül a történéseket és próbálj párhuzamot vonni. Ez a leghatékonyabb álomfejtés, bár hosszadalmas.
Remélem segítettem
Namaste
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!