Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy rengeteg...

Azt álmodtam, hogy rengeteg pénzem van. Jelent ez valamit?

Figyelt kérdés

Elég sokat veszekedik bátyám velem mert ,hogy nem dolgozok sehol, pedig nem tehetek róla ugyan is pánikroham utáni szorongásaim vannak.

Szóval azt álmodtam ,hogy rengeteg pénzem van és oda adtam neki csak azért ,hogy ne veszekedjen velem többet.

2019. máj. 7. 15:29
1 2
 11/20 anonim válasza:
kifogas. mert nem azt kell csinalni es szerintem itt senki nem azt javasolja, hogy eroszakkal menj ki az utcara es a panikrol ne vegyel tudomast. hanem azt, h emeld fel a segged es menj el egy pszichiaterhez vagy pszichologushoz. raadasul a panik pont akkor jon ki, mikor nem tudsz egy problemat megoldani, nalad ez szerintem pont a munka lesz. szoval ha dolgozni meg nem is, orvost tudnal keresni, szoval csak kifogas. az almod meg nem azt jelenti, h megutod majd a lottot, hanem, h nincs penzed.
2019. máj. 8. 09:05
 12/20 A kérdező kommentje:

Kritizálni azt tudtok!

De belegondolni másnak a bajába azt nem!

Soha a büdös életbe nem voltam munka kerűlő! Már gyerekkorom óta épitkezésen dolgoztam ,mert az anyám alkoholista volt apám meg vert mert persze én voltam a keze alatt akin lekellett vezetnie a dühét!

Plusz négy éven keresztül külföldön dolgoztam csak azért ,hogy kikerüljek ebből a nyomorból és mi látszatja van? semmi mert minden pénzem eluszot a rezsire. Senki nem támogat önerőböl lett mindenem amim van! És pont most amikor a legnagyobb szükségem lenni egy kis támogatásra akkor mindenki nekem áll.

Orvosra nincs pénzem mert egy lelki nyomorék vagyok.

És szarok arra ,hogy sajnálsz vagy nem! Feltettem egy egyszerű kérdés ,de persze választ nem kaptam csak itt is a kritikát, hát köszönöm szépen ennyit az emberiségről ,taposuk el azt aki eleve szarban van ,úgye? Mert ez egyszerűbb.

2019. máj. 8. 10:14
 13/20 anonim ***** válasza:

Krúdy Gyula: "Pénz. Általában nem jó jegy. Pénzt találni: jegyez menekedést egy nagy károsodás elől; pénzt lopni: civakodás a családban; pénzt verni: hiábavaló munka; pénzt hamisítani: nagyon jó és elsőrangú jegy.

Pénzed, ha van: kicsapongás. Pénz a kézben: új öröm elveszettnek hitt egészségedben. Sok pénz: kár a ház körül. (...) Pénzt nyerni: nagy gond. (...) "

A legrégibb magyar álmoskönyvből: "pénzed, ha sok vagyon: kárvallás."

Azt hiszem ezek az ide tartozó részek az Álmoskönyvből. Az álmodat szerintem az okozta, hogy az agyad így dolgozza fel a konfliktust a testvéreddel. Nem gondolom, hogy van ezoterikus oka.

2019. máj. 8. 11:12
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Én is ugyan így gondolom!

Csak halgatom ,hogy miket vágnak a fejemhez és nemtudok vissza szólni semmit mert kiszolgáltatott helyzetben vagyok.

2019. máj. 8. 11:52
 15/20 anonim ***** válasza:
A kiszolgáltatott helyzet azért túlzás. Feltettél egy kérdést és nem csak az álmodra, de a megoldásra is kaptál választ. Az álmod bűntudatra utal, ami a való életben is ott van valahol. Ezért húzod fel magad és ezért sajnáltatod magad. Lehet, hogy nem volt könnyű életed, de ha pofára estél, kelj is fel, nem kell a földön fekve várni, hogy teljesen tönkremenj. Tegyél azért, hogy jobb legyen, mert ezen lehet segíteni és ezzel együtt élni, mint ahogy milliók csinálják. Nem kifogás kell, hogy ezért meg azért nem.
2019. máj. 8. 14:14
 16/20 A kérdező kommentje:

De milyen kifogás?

Az kifogás ,hogy nem merek az utcára sem kimenni mert jön a pánik rohamom? Tényleg egy kicsitsem lehet megérteni ,hogy most bennem milyen indulatok/érzések zajlanak?

Azt hiszitek ,hogy nekem annyira jó így élni?

Ha vissza kaphatnám a régi énemet én lennék a világ legboldogabb embere!

De mindegy majd Isten megsegit!

2019. máj. 8. 15:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Azt megértem, hogy problémád van. Azt viszont nem, hogy miért nem teszel ellene. Mert lehet! Nem akarok vitát kelteni, szimplán leírtam az igazat.
2019. máj. 8. 15:29
 18/20 A kérdező kommentje:

De mit tegyek!!?

Mikor senkit sem érdeklem, nincs pénzem, még ha elis mennék orvoshoz akkor sem tudnák gyógyszert kiváltani.

Mellesleg itt Ukrajnában pénz nélkül nem is fogadnak az orvosok. Meg ha nem lenne elég bajom még a sorkatonaság is itt van a nyakamon ,én meg biztos nem fogok harcolni egy ilyen tróger ország ért!

2019. máj. 8. 15:35
 19/20 anonim ***** válasza:
18:((..akkor van baj elég... nehéz arrafelé a helyzet és még anyád-apád sem volt jó hozzád. Az álmod azt jelenti, hogy ebből a szorongató helyzetből szabadulni szeretnél. Át kellene jönnöd Kárpátaljáról, munkát keresni itt. Építőiparban munkaerőhiány van.
2019. máj. 9. 16:09
 20/20 anonim ***** válasza:
A rengeteg pénz a kiaknázatlan tehetségedet jelképezi. Az meg, hogy odaadod a bátyádnak, ez azt is jelenti, hogy hagyod veszni ezt a tehetséget, lelki gazdagságot. Szerintem azért is vagy pánikbeteg, mert első sorban önmagadtól félsz, pedig lehet, hogy egy zseniális tudós vagy művész rejtőzik benned. Szerintem tényleg kezdj magaddal valamit, még ha nem is munkahelyet keresel, de kezdj el írni vagy festeni, vagy kutatni valamilyen tudományágban!
2019. máj. 26. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!