Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy rengeteg...

Azt álmodtam, hogy rengeteg pénzem van. Jelent ez valamit?

Figyelt kérdés

Elég sokat veszekedik bátyám velem mert ,hogy nem dolgozok sehol, pedig nem tehetek róla ugyan is pánikroham utáni szorongásaim vannak.

Szóval azt álmodtam ,hogy rengeteg pénzem van és oda adtam neki csak azért ,hogy ne veszekedjen velem többet.

2019. máj. 7. 15:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%
Azt jelenti az álmoskönyvek szerint, hogy keress munkát ezerrel, elérkezett az ideje. Más is szorong, szenved, temeti szeretteit, beteg néha - de ez nem ok, hogy ne dolgozzon.. Indulj!
2019. máj. 7. 16:06
 2/20 anonim ***** válasza:
Gyötör a bűntudat, hogy megoldás helyett kifogást keresel.
2019. máj. 7. 16:17
 3/20 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs igazatok mert nem kifogást keresek!

Egyszerűen lebénit ez a szorongás még az utcára sem merek kimenni😪 Olyan szinten szorongok.

2019. máj. 7. 16:55
 4/20 anonim ***** válasza:
45%
Egyezzünk meg annyiban, hogy ha akarnál, tudnál tenni a jobbért és ezzel (tudat alatt) tisztában vagy. De így kényelmesebb neked.
2019. máj. 7. 16:58
 5/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ne munkát keress, hanem pénzt:D

Abban nem tudok tanácsot adni, hogy ezt hogy valósítsd meg, még én is keresem a titkát:/

2019. máj. 7. 19:01
 6/20 A kérdező kommentje:
Csak egy kérdésem van hozzád, volt már pánik rohamod?
2019. máj. 7. 19:01
 7/20 anonim ***** válasza:
Ha elfogy a pálinka mindig az van
2019. máj. 7. 20:16
 8/20 anonim ***** válasza:
Pánik rohamoddal ne a gyarkorira gere, meg az ezoterikus baromságokat toljad, hanem menj orvoshoz.
2019. máj. 7. 20:21
 9/20 anonim ***** válasza:

Ha változtatni akarnál, tudnál. Olvasd el ezt a cikket és gondolkozz el rajta. Meg sem próbálsz tenni ellene, csak beletörődsz és sajnáltatod magad.

[link]

2019. máj. 7. 20:33
 10/20 anonim ***** válasza:
77%

Azt jelenti, hogy amint felkeltél, elveszítetted.

A pánikbetegség csak egy indok, hogy nem akarsz dolgozni.

2019. máj. 7. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!