Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rossz álmok felnőtt korban?

Rossz álmok felnőtt korban?

Figyelt kérdés

Üdv

1 hónapja szörnyű álmok kínoznak, olyan rettenetes és bevallom, hogy félek

Még nagyon régen, kb amikor 7 éves lehettem, szerintem akkor kezdődött minden

Azóta folyamatosan minden évben 4-5 alkalommal egy ilyen borzasztó álmom van.

A legutolsó ilyen esetnél egy borzasztó dolog történt, inkább nem részletezném.

Nem félek a horror filmektiől, sőt nem is igazán nézek ilyen műfajú filmeket.

Szoval ezt kizárnám, hogy a horror filmektől lenne

Az álmaim általában változóak, nem igazán emlékszem az álmok kezdetére, inkább a közepére és a végére amikor felébredek. Olyankor mindig fejfájással és izzadtan ébredek fel, az arcom sápadt és olyan érzésem van akkor mindha, nem aludtam volna egész este.

Még emlékszem a 3 hónappal ezelőtti álmom végére.. az is borzasztó volt! Akkor rá 2 napra történt egy borzasztó dolog.

Ti szerintetek ne törődjek ezekkel az álmokkal? De maga a gondolat, hogy miket álmodok, szinte alig merek lefeküdni.

Mindig elmondok egy imát mielőtt elalszom, nekem ezt tanácsolták, de nem igazán segít.

2019. ápr. 24. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Energiaparazitizmust csak olyasvalakin lehet eszközölni aki arra potenciálisan alkalmas.Ha az energiaelvétel metodikája a félelemkeltés akkor nyilvánvalóan a bátorságot érdemes fejleszteni.
2019. ápr. 24. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
nem értem mi a kérdésed.
2019. ápr. 24. 23:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valami nyomaszt, valamitől szorongsz, csak nem mered magadnak se kimondani. Fejtsd meg az álmaid szimbolikáját, mi a gondod az életedben, állj bele, nézz vele szembe. Már a kimondástól is elmúlhat ez az alattomos ijesztgetés. Akkor már te uralod. Ha egyedül nem megy, akkor egy pszichológussal.
2019. ápr. 24. 23:09
 4/4 9abor válasza:
Szia. Azt gondolom hogy ezek az álmok jelei lehetnek egy benső szorongásnak. De a jó dolog az hogy úgy tűnik hogy csak minden olimpiai évben jön elő tehát nem túl gyakran. Talán próbálj meg bátran szembenézni vele végülis csak álmok bár megértem hogy azok közül is a leg félelmetesebbek. Próbáld meditációban megkérdezni magadtól hogy mit üzennek ezek az álmok. Sok szerencsét kívánok a jó válaszhoz.
2019. ápr. 25. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!