Felnőtt emberek! Ti is szoktatok még a sulival álmodni?
Figyelt kérdés
Már vagy tíz éve nem ültem iskolapadban, mégis mindig az órákról, a dolgozatokról álmodom, hogy elkések az iskolából (pedig sosem késtem) és hogy nem fejeztem be még a tanulmányaimat. Ez nagy stresszt okoz álmomban, gyakran izzadtan ébredek, és még percekig bennem van ez a szorongás.
Azt jelenti, hogy valamit a múltadból kell megtanulni.
Ha megvan minden füzeted, könyved, archiváld, nézd át őket. Ha van sok szórólap, felírt információ a lakásodban, azokat is. Fölösleges újabb élményeket, tudást hajszolni, ugyanis valószínűleg már közte van, amit keresel.:)
2019. ápr. 5. 09:30
2/12 anonim válasza:
Igen, velem is előfordul. És érdekes módon inkább a gimnáziumi órák, nem az egyetemi előadások jönnek elő. Persze azért nem túl gyakran, mondjuk évente van két-három ilyen álmom nagyságrendileg.
33/F
2019. ápr. 5. 11:09
3/12 anonim válasza:
Én elég gyakran álmodom vegyesen az általános és gimis osztálytársakkal. Így visszagondolva nem hiányoznak, de meglepő módon álmomban mindig olyanokkal lógok együtt, vagy békülök ki, akik komolyan nem hiányoznak a való életben.
Mikor elkezdtem melózni azt álmodtam, hogy még a gimiben ülök, első osztályban. Kérdeztem a padtársam, milyen óra lesz, ő meg rám meredt, hogy,- De te már nem jársz iskolába!
Erre riadtam fel, mert nem szólt az ébresztőm. :D
2019. ápr. 5. 11:27
4/12 anonim válasza:
Azokban az években éli át az ember az első stresszes élményeket és megtanulja, hogy azoknak következményei vannak. A korai emlékek a legerősebbek, amikor még tényleg félünk a büntetéstől vagy egy személytől. Én néha az alsó tagozatról álmodom, amikor kaptam egy fekete pontot. Nekem az akkor megrázó élmény volt. Néha szigorú tanárokról, a jövőmet meghatározó tantárgyak szerepelnek, dolgozatok, hogy nem készültem, rossz jegyet kapok, aztán felébredek és nagyon örülök neki, hogy nincs is iskola és nem lesz dolgozat.
2019. ápr. 5. 11:28
5/12 anonim válasza:
Ritkán, de leginkább az iskolaépületekkel kapcsolatban, ott "játszódik" az álom, meg ott vannak a volt osztálytársak, szóval semmi olyat, hogy stressz, felelés, dolgozat, ilyesmi.
2019. ápr. 5. 15:42
6/12 anonim válasza:
#5 vagyok. Mondjuk pár éve egyszer azt álmodtam, hogy az egyetemen annyira elszúrtam egy ZH-t, hogy visszabuktam általános iskola 3. osztályba :'DDD Na, az aztán rossz álom volt, rettentően szégyelltem magam a volt tanáraim előtt, hogy már megint itt vagyok, be kell iratkoznom a 3. osztályba, meg hogy a gyerekek is majd ki fognak nevetni az osztályban, meg hát így álmomban haza is kellett költöznöm vidékre, és az utcára is alig mertem kimenni, nehogy valaki megkérdezze, hogyhogy hazaköltöztem?
Álomnak rossz volt, de utólag már viccesnek tartom :))))
2019. ápr. 5. 15:47
7/12 anonim válasza:
Én is gyakran álmodom hogy visszakerülök a suliba. Valami megtapadt a tudatalattiba. Életünkből sok időt töltöttünk az iskolában, nem csoda hogy időnként ezt elénk vetíti álom formájában.
2019. ápr. 5. 16:05
8/12 anonim válasza:
Én is szoktam olat álmodni, hogy írok egy dolgozatot és nem tudok semmit a papírra írni, nézem az órát telik az idő de semmi.És aztán felébredek.Valamint szoktam még utálatos osztálytársakkal is álmodni akik csúfoltak, megaláztak az iskolában és azoknak bizonyítok álmomban, hogy lett belőlem valaki...
2019. ápr. 5. 16:07
9/12 anonim válasza:
Én is szoktam, és az az érdekes, hogy mindig az általános iskola épületében játszódik, akkor is, ha középiskoláról vagy egyetemről álmodom
2019. ápr. 5. 16:43
10/12 Metionin válasza:
Én így felnőttkoromban 2x álmodtam azt hogy épp gyújtom fel az általános iskolás osztálytársaimat :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!