Felnőtt emberek! Ti is szoktatok még a sulival álmodni?
Figyelt kérdés
Már vagy tíz éve nem ültem iskolapadban, mégis mindig az órákról, a dolgozatokról álmodom, hogy elkések az iskolából (pedig sosem késtem) és hogy nem fejeztem be még a tanulmányaimat. Ez nagy stresszt okoz álmomban, gyakran izzadtan ébredek, és még percekig bennem van ez a szorongás.2019. ápr. 5. 09:06
11/12 anonim válasza:
Elég sokszor. Főleg a szorongással teli, neccesebb időszakok szoktak visszaköszönni álmomban. A legjobb, amikor ülök egy matekórán, a tanár bőszen magyaráz, én pedig falfehérré válok, hogy is fogom ezt megtanulni érettségire, amikor egy szót sem értek belőle.
12/12 anonim válasza:
Neha azt hogy 11.-es vagyok jon az ev vege at kene menni matekbol meg 12.-be felevbe is meg ev vegen meg ottvan meg az erettsegi aztan felebredek es megkonnyebbulok hogy ez csak álom volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!