Mit akarhatott ezzel üzenni? Szerintetek békességre lelt édesanyám?
Szerintem ezek nagyon kedves és szép emlékű álmok édesanyáddal.
A legutolsó álmod pedig nagyon megfogott, nagyon kedves és szép mozzanat.
Nagyon biztos lehetsz benne, hogy édesanyád békességben távozott és az útja végén békességre, boldogságra és örömre talált és úgy gondolom, hogy szerette volna azt, hogy te is lásd a boldog és örömteli arcát, hogy így emlékezz rá örömteli arccal és boldogan, hogy megnyugodjon a lelked. Szerintem ezért álmodtad ezt, úgy gondolom ez lehet az üzenet.
Részvétem :(
Álmok útján akik eltávoztak, könnyebben tudnak az élőkkel kommunikálni, de ha te nappal beszélsz hozzá, azt nagy valószínűséggel érzékeli.Érzékeli (ha akarja) azt a közeget, amiben te még élsz, de ő már egy másikat is.Úgy tűnik,békességre lelt.
Részvétem :-(
Szerintem is üzenet, hogy jól van.
Én is szoktam találkozni álmomban a párommal, a legelső üzenete az volt, hogy ne akarjak menni utána, jól van, vele van egy kórházi betegtársa is, hagyjam békén, nekem semmi keresnivalóm ott...kicsit kegyetlenül is hangzott, de van két gyerekem akik miatt muszáj élnem...ezt akarta vszínü határozottan a tudtkmra adni. Azóta is többször jött, általában ha már teljesen összetörök; mindig a betegsége van képben és szól, hogy meg fog halni :-( Nagyon nem voltam felkészülve erre és váratlanul ért, talán ezért...
Én személy szerint nem hiszek ezekben az isteni dolgokban de ahogy az irásodban láttam és amit letudtam szögezni hogy nagyon jó kapcsolatod volt anyukáddal és ezek az álmok arra utalnak hogy elválaszthatatlanok voltatok
És még mindig melletted érzed őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!