Mit jelent az, ha álmomban terhes vagyok?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,és álmomban terhes voltam.Anya tudta és nem is haragudott érte.Ezt nem tudom hogy értelmezzem2010. júl. 5. 02:35
1/5 BlackSword válasza:
Most két lehetőség van:
1) Tényleg terhes vagy, és nagyon örülnél, hogy ha nem fejeznének le érte nyilvánosan, hanem elfogadnák...
2) A későbbiekben szeretnél gyereket, és normális családban élsz...
2/5 anonim válasza:
Énis 14 éves vagyok és nekem is volt már ilyen álmom.
Megkérdeztem anyát hogy ez mit jelent mivel ő nagyon szeret az ilyen ezoterikus dolgokkal foglalkozni :)
Rá is kerestem a neten és ez azt jelenti hogy az utóbbi időben minden jól fog alakulni,valami új fog veled történni persze pozitív értelemben :)
Szóval fel a fejjel :D
14/L
3/5 anonim válasza:
áá, én is 14 éves vagyok, és nekem is volt ilyen álmom. alakítunk egy klubbot?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2010. júl. 6. 17:40
5/5 anonim válasza:
De izgi! Én is 14 éves vagyok, azt is álmodtam, hogy terhes vagyok, de egy másik álmomban láttam magam menyasszonyi ruhában, ami nem tetszett. Na, ez vajon mit jelent???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!