Jelent valamit ez a rémálom?
Egy hatalmas elhagyatott kórházban(talán Lipótmezőre hasonlított) voltam haverommal éjszaka URBEX-elni(elhagyatott helyek felfedezésére és fotózására épülő hobbi). Mivel a helyen volt őr, ezért sötétedés után mentünk, és csak egy régi izzós elemlámpát vittünk, hogy ne lássanak meg olyan könnyen. Egy nagyobb terembe belépve, majd a sarokba világítva láttunk egy ilyen kisebb ember méretű "gollam szerű" lényt vörös szemekkel és éles karmokkal, meg fogakkal. Elkezdtünk rohanni, de én lemaradtam, és zsákutcába kerültem. A dög utolért és élve széttépett(nagyon fájt). Amikor a lény elharapta a torkom és "meghaltam" akkor ébredtem fel az álomból.
Az egészben az a para, hogy tényleg járunk ilyen helyekre, és gyenge elemlámpával. Nyilván nincs ilyen dög a valóságban, de azért fosatós volt. 1-2 napig nem fogok aludni szerintem.
Mi volt ez?
Mit jelenthet?
Másnak is volt már ennyire durva rémálma?
Ez csak azért fura, mert amikor valóságban megyek ilyen helyre, sose félek, mert ami körülvesz, az csak rengeteg tégla, acél és beton. Valóságban sosincs olyan gondolatom, hogy bármi veszély leselkedne rám ilyen helyeken(mármint az őr általi seggberúgást leszámítva).
Ezért lepett meg nagyon ez az álom, mert soha meg nem fordult eddig hasonló a fejemben.
ez szívás.
vacsora lettél.
valami asztrál védelemmel rendelkezel Urbexhez?
Vannak helyek ahova elkéne!
vagy legalább felfedezés utáni asztrál higiénia?
Nem nagyon.
Azt sem tudom, hogy ez mi.
És gondolom ez nem jelent jót.
Ugye meghalni nem fogok?
Amúgy meg megint volt halállal kapcsolatos álmom.
Ezúttal a metróban játszódott.
Úgy volt, hogy egszer csak az alagútban voltam, majd nem sokkal később fényt láttam. Ekkor nagyon megijedtem, és amilyen gyorsan csak tudtam, elkezdtem futni a sötétség irányába(a fény nyilván egy vonat lámpája). Amikor már láttam az állomást(és a kijáratot a pályáról), megbotlottam, és hosszában ráestem a sínre. Ekkor a sínen fekve hátranéztem, és láttam megérkezni a nagy kék orosz metrót(olyat, mint ami Pesten volt), ami fékezés nélkül áthajtott rajtam(ez is nagyon fájt). Az utolsó, amit láttam, az a szerelvény piros hátsó lánpája, ami után "meghaltam" és felébredtem az álomból. Ami még furcsa volt, hogy a metrót senki nem vezette. Égett a villany a vezetőfülkében, de nem volt bent senki. Csak ment magától a vonat.
Ha veszélyes helyen vagy(alagút) és jön a veszély(vonat) te elkezdesz menekülni(futni) úgy hogy nem gondolkozol, vakon(sötétség irányába). Ami hibához vezet(megbotlani) a cél előtt(állomás). Ez kiszolgáltat(hosszában a sínre) a veszélynek(vonat), ami törvényszerű(kék). És amitől tartottál bekövetkezik(meghaltam). Ez rossz hozzáállás(piros lámpa).
Saját vélemény: Először gondolkozni kell, mik a lehetőségek a veszély kikerülésére. Ha végképp nincs esély szembe kell nézni a következményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!