Miért álmodom magam pasinak rendszeresen?
Amióta emlékeim vannak, nagyon sokszor előfordul velem, hogy álmomban férfi vagyok. Van, hogy csak az álmom végén derül fény erre, máskor már az elején tudatában vagyok. Az is megesik, hogy van szerelmem, aki lány. Ilyenkor hihetetlen mód szerelmes vagyok. De a valóságban nem vonzanak a nők, sőt stílusomban sem vagyok férfias. Szeretem az elegáns, nőies viseletet, és a "nőies" pasiktól kiráz a hideg. Van valami magyarázat rá, hogy mégis gyakran ilyet álmodok?
19 L
Szia!Én is 19/L vagyok,és én is sokszor álmodom azt,hogy fiú/férfi vagyok :) Bár én amikor kisebb voltam,szerettem is volna az lenni,meg talán még most is szeretnék valamennyire...De én se vonzódom nőkhöz,meg nekem is lányos stílusom van,és én is utálom a nőies,"töketlen" pasikat :) Bár én soha nem szoktam lányba szerelmes lenni olyankor...
Egyébként nem tudom a kérdésre a választ sajnos,csak azért írtam,hogy ne érezd magad egyedül ;D
lehet hogy eredetileg fiú is vagy csak levágták a kukid a születésedkor mert lányt szerettek volna a szüleid.
19 F/L
Szia!
Párszor én is álmodtam,hogy fiú vagyok az igaz,hogy kiskoromban szerettem volna fiú lenni:DKicsit fiús szoktam lenni,de szeretem a nőies cuccokat is:DEngem is érdekelne,hogy mit is jelenthet.
Álmomban még azt is éreztem,hogy ott van a lábam közt a fütyimxDdurva volt:D
15/L
Kedves nemi identitással küzdő 11.44-es!
Azt hiszem, a születésemkor nem az volt a szüleim legnagyobb gondja, hogy levágják azt ami a lábam között van. A nőgyógyászom is nagyott nézett volna, azt hiszem... :P
a többieknek köszi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!