Miért van az, hogy ha nappal akarok aludni egyet, akkor rámjön az alvásparalízis?
Nekem is volt ilyen, nekem is csak nappali alvásnál, rendkívüli valósághű álmokkal, és incubus élménnyel. Hozzáteszem én sose füveztem, semmiféle tudatmódosítót nem használtam.
Szerintem semmi köze az ezotériához, megpróbálom leírni egyszerűen. Van egy biológiai ciklusunk, hogy a nap mely szakában mennyire aktív az agyunk. Ha egy olyan ciklusba alszunk bele, amikor egyébként ébren szoktunk lenni, az agyunk attól nem áll át pihenő időre, aktívabb marad, és szerintem ezért történtek ezek az élmények.
Első válaszoló.. Eléggé elgondolkodtató a válaszod, ebbe még nem is gondoltam bele.. Köszönöm a válaszod. Második: Sosem herbáloztam, más drog szóba se jött nálam, csak a marihuanna. Köszönöm neked is a válaszod.
Harmadik:
Régebb nekem is csak éjszaka volt ilyen, de éjjel már tökéletesen alszom. 5 perc alatt bealszom, ha filmet nézek (minden éjjel nézek valami filmet, arra alszom be.) Mostanába csakis nappal szokott lenni ha sziesztázom, akármilyen álmos vagyok.. Köszönöm neked is a válaszod! U.I elsőnek mondom, hogy nem tudtam más témakörbe rakni a dolgot, álomfejtéshez áll a dolog a legközelebb.:)
Semmi köze a droghoz.
Tizenéves koromtól van alvásparalízisem, sosem drogoztam.
Változó mikor van, nappal is, éjjel is.
Valószínűleg az agyi aktivitáshoz van köze, ahogy fentebb írta valaki.
Hello! Most ébredtem fel éjfél körül eddig nem nagyon volt alvásparalízisem de ez borzalmasan félelmetes volt. Eleg sokat szívtam/szívok marihuanat (kb 2 eve rendszeresen) és ma pont egy tiszta napot tartottam. Alapból az elmult 3 napot atbuliztam es hajnalban ertem haza es most megorobaltam korabban lefekudni kb fel 12 kor. Ment is gyorsan elaludtam sosem volt vele problemam irto jo alvo vagyok barmikor barhol megy. De most borzalom volt tudtam ,hogy az almomban vagyok es nem tudtam kijonni nagyon ketsegbeejto elmeny. Nem tudom pontosan mitol jon elo de ilyesfele elmenyt csak akkor szoktam atelni ha jozanul alszom el.
Remelem neked es neked is csak egy veletlen volt. De azert megosztottam a tapasztalataimat.
Tovabbi jo alvast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!