Álom, epilepszia vagy alvásparalízis?
Tehát először álmodok, valamiről, ami halottak képében jelenik meg. Mindig egy halott ember alakját veszi fel, nem mindig tökéletesen. (Egyébként csak az álomból tudom, hogy halottak, nem tudom honnan jött ez, de az álomban tudom, hogy halottak) Pl. néha a szemei szétfolynak az arcon, de ha szóva teszem, akkor rendbe hozza, átrendezi az arcát és emberi lesz.
Normális hangon kezd el beszélni, de utána megváltozik a hangja, mintha elkezdene mutálni. Arra emlékszek, hogy poénokat mond vagy legalábbis próbál vicces lenni. De ugyanakkor mintha fontos dolgot akarna mondani.
Mikor pedig ébrednék az álomból, akkor nem tudok megmozdulni, az összes izmom merev, mintha kőből lennének és csak visszaszorít az ágyra. A szám szétfeszül, nem tudom azért, mert beszélni próbálok, kiálltani vagy csak az izmok miatt, amiknek nem tudok parancsolni. (Volt epilepsziás kutyám, nála feszült így ki az álkkapcsa, a roham előtt.)
Közben pedig a szobám előtt a lépcsőn olyan, mintha valakit hallanék közeledni vagy távoldoni a szobámtól.
Amikor már nem hallom azt a valamit, akkor az izmok újra nekem engedelmeskednek és meg tudok végre mozdulni.
Ez mi lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!