Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki megtudná fejteni nekem...

Valaki megtudná fejteni nekem ezt az álmot? - többi lent

Figyelt kérdés
Álmomban volt egy nagy pókháló, amin volt pók is, meg egy hatalmas bogár áldozat,és álmomban is aludtam..:D na mindegy a lényeg hogy valahogy a fejemre huzodott a pókháló, és bele mászott a számba egy csomó pók, és azt köpködtem ki..Ennek milyen jelentősége lehet? Negyon élethű volt, úgy gondolom valami "üzenet" szerűség
2019. márc. 2. 11:50
 1/5 anonim válasza:
100%

Valaki manipulálni próbál téged

A pókok hálót szőnek, hogy csapdába ejtsék az áldozataikat, és lehet, hogy nálad is hasonló dolog bújik meg a háttérben! Könnyen előfordulhat, hogy van egy olyan ember az életedben, aki megpróbál "hálót szőni" köréd, hogy manipuláljon téged, de az is lehet, hogy te magad vagy ez a személy. Talán van valami, amit a szíved mélyén régóta sejtesz, de inkább mégis az ellenkezőjével áltatod magad? Egy álomszakértő szerint az, hogyan folytatódik az álom, segíthet kitalálni, hogy a kettő közül melyik igaz a te esetedben.

Vagy olyan helyzetbe kényszeríted magad, ami egyáltalán nem tesz boldoggá. Talán nem szereted a munkádat vagy boldogtalan a kapcsolatod éppen; ezek mind szóba jöhetnek, de akár egy kevésbé szembetűnő rossz szokásod is állhat a háttérben.

Neked kell eldonteni

2019. márc. 2. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Hát nem tudom, próbáld ezekből a cikkekből kibogozni, több mindent jelenthet.

2019. márc. 2. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Azt jelenti, hogy álmodtál. Az álmoknak nincs jelentősége.
2019. márc. 2. 13:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!!

Mindenki máshogy gondolja, én úgy hogy valami jelentősége van, te meg úgy hogy semmi értelme.

Ez van, nem vagyunk egy formák.

2019. márc. 2. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed nincs jelentése az álmoknak, minek írsz ide!!
2019. márc. 5. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!