Na, ha ezt az álmot megfejted, akkor gratulálok :D Szóval: Mit jelenthet?
Ilyen túlélős valóságshow-ban voltam és volt egy társam akivel megszöktünk egy lakatlan szigetre ahol baszott sok paradicsom volt. És a társam elkezdte szedegetni a paradicsomokat, de mondtam neki, hogy ne tegye, mert akkor tudni fogják, hol vagyunk. (logikus. Egy lakatlan szigeten ki szedné le a paradicsomokat?)
Aztán felhívott valami főgonosz (persze volt nálam mobil...) és mondta hogy elrabolta a barátaimat. Akkor a társammal elmentünk hozzá. Erre a főgonosz mondja az elrabolt haverjaimnak (akik mellesleg zombik voltak) hogy ’TÁMADJATOK”, de ők nem akartak engedelmeskedni neki, mert ugye ők a barátaim (xd) Aztán a főgonosz csúnyán nézett ránk és mondta a többi zombinak akik eddig a fonógyárba rejtőztek, hogy támadjanak le, erre elkezdtek jönni felénk a zombik ééés felébredtem.
Vajon mit jelenthet? xd
A Lakatos Jóska.
Egyébként azt jelenti, hogy túl sok horrort nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!