Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmaimban élek, mire jó ez?

Az álmaimban élek, mire jó ez?

Figyelt kérdés

Egy hete megálmodtam, hogy egy üzletemberrel (aki minden nap elhaladt mellettem) nagyon örültünk egymásnak, együtt éltünk.

Ez a legjobb érzés volt, amit valaha éreztem.

Megkerestem, és elkezdtem vele úgy viselkedni mint a rövid kis álmomban. Mit ad Isten, ugyan úgy reagált ő is. Aztán nagyon kedves volt, szexeltünk, közös programokon voltunk. Álomszép néhány nap volt.

Ja és ezt egy max 2 perces éjszakai álom alapján.

Aztán nem igazán foglalkozott ez a férfi velem. Ültem az ágya szélén, vagy 25 percet délután. Ő nem akar szexelni, de hozzám se szólni, mert fáj mindene a fáradtságtól. Munkába menet vett be fájdalom csillapítót, otthon már nem, inkább elkezdett focit nézni, meg a barátaival Messengerezni, engem meg kb levegőnek nézett. Ablakot, villanyt csukni/kapcsolgatni használt.

Volt programunk is korábban leszervezve tegnap estére, de egyáltalán nem érdekelte tegnap már. Főztem neki 4 fogásos vacsit, kitakarítottam a házát, hátha... Inkább chipset evett.

Olyan érzésem volt, hogy azt gondolhatja, hogy "na ez a nő már megvan tutira, akkor elkényelmesedhetek mellette."

Este eljöttem tőle, elhoztam minden cuccomat. Tojt rá. Reggel meg átjött hozzám, hogy én dögöljek meg, mert mi a lóf..@asz bajom van nekem, én nem foglalkozok ővele. Tehát elmondta azt, amit ő csinált (nem foglalkozott velem), csak fordítva, a saját malmára hajtva. Tegnap este minden közös tervem vele szerte foszlott bennem, nagy, fájó üresség vette át a helyét. Még a saját eltervezett teendőimhez sem éreztem energiát, csak letörtséget.

Ma ismét álmodtam egy max 2 percesnek tűnőt. Egy régi iskolástárs fiúval, akivel soha nem beszéltem egy szót sem.

Egymás mellett feküdtünk álmomban, átölelve, ruhában, de olyan jó volt az érzés, mint az előző álmom, amelynél azt hittem nem létezik jobb.

Az a gáz, hogy ez a fiú kisegítő osztályba járt anno...

Kikerestem neten, most meg világutazó, szép èlete van, ő is nagyon sármos. Ráírtam, vissza is írt, nagyon kedves, de nagyon hibásan ír, gondolom, révén, hogy kisegítő tagozatos volt. Kész kihívás értelmezni a hibásan írt mondatait.

Életbe nem kommunikáltam volna vele, de álmomban úgy éreztem, hogy nagyon szeretjük egymást, mindennél jobb érzés volt.

Hozzátartozik a sztorihoz, hogy életemben kettő párom volt, akivel volt szex is, egészen egy héttel ezelőttig. Most felgyorsultak a dolgok és csak pillázok én is.

Szeretnék ugyan utazni, és ez a mostani fiú utazik, egyedül én meg nem akarok, de bassszus, kisegítős volt...

Lehet, hogy valamit üzennek ezek az álmok, de nem tudom, hogy jól értelmezem-e őket, vagy még is mire jók?

32N

2019. febr. 21. 12:40
 1/6 Simpleasthat ***** válasza:

Ezt vagy kitaláltad vagy a karmád most lépett működésbe.

Szerintem aki egy hét alatt ennyire beleéli magát egy "kapcsolatba",meg fennakad a kisegítős srácon,mikor az üzletember ripsz-ropsz megkapott... Hát furcsa egy csaj vagy te..

2019. febr. 21. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem azért nem szexeltem hú de sokat azelőtt, mert nem szerettem volna, hanem, mert nem találtam arra érdemes személyt.

Egy kisegítőshöz meg hozzá se szólnék alap esetbe, több diplomás révén. Hangozzék is bárhogy.

Karmám elkezdett működni? Ezt nem értem.

2019. febr. 21. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
A tudatalattid csak külső körülmények,helyek és személyek által tud üzenni az ébrenléti tudatodnak,hogy ideje felnőni,de ezek csak szimbólumok,nem menni kell utánuk,hanem megérteni ha nem akarod magad folyton méltatlan helyzetben találni..Van benned egy nagy adag gyerekesség,dehogy ez milyen területen nyilvánul meg,honnan ered csak te tudod..az első pasi érzelmileg volt éretlen,a kisegítős pedig szellemileg.Találd meg az arany középutat,add lejjebb szellemi és társadalmi igényeidet,hogy megélhesd a valódi vágyaidat..
2019. febr. 21. 17:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Váó!

Ezeket honnan tudod ilyen pontosan, szakszerűen, mivel foglalkozol? :-)

Szuper vagy, megfogadom! Gyerekesség az van bennem, olyan vagyok, mint egy nagy gyerek. Bár, mert ez nekem így jó. De Te ezt honnan szűrted le, miből?

Egyébként fél nap szimpatikus chat után felhívtam az utóbbi srácot. Kilóg a kapanyél a szájából, amúgy nagyon kedves volt. De az utolsó mondata így hangzott: Hívjá vissza béjbi később, mer mos jöttek hozzám. Csá.

Még fel kell ocsúdnom, a hallottak után. xD xD

2019. febr. 21. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Az álmokat nem szabad szó szerint venni.

Egy sztori:

Nővérem el3g rossz körülmények közt élt. Egy éjjel azt álmodta, hogy találkozott egy angyallal, aki azt mondta neki, hogy valaki megrontotta a családját. Gyújtson egy fehér gyertyát, égesse végig. Ő másnap gyújtott is, de kettőt. Az egyik a konyhában volt ahol ő is, a másik az egyik szobában.

Mire elégett a konyhai, a szoba lángokban állt, jelentős anyagi kár keletkezett, így az addigi nehézségei megsokszorozódtak.

Az álmok sokmindent jelenthetnek.

Valószínűleg szeretethiányos vagy, és az agyad az álmaiddal próbálja kielégíteni a vágyaidat.

Vedd a kezedbe a sorsod.

2019. febr. 22. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Enis almodok munkatarsakkal hogy szexelek veluk de igazabol nem csinalnek ilyet mert az álmot en iranyitom igazabol meg nem tudom mire gondolnak lehet hogy nem is tetszek nekik vagy mast akarnak szoval a valosag eleg bonyolult maradok az álmoknál
2019. febr. 25. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!