Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megölnek álmaimban, mit...

Megölnek álmaimban, mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Tobbszor is megoltek mar almomban. Alltalaban egymas utani napokon tobbszor van ilyen almom, aztan elmulik.

Amikre leginkabb emlekszem :

1.az osztalytarsaimmal voltam egy raktarban, ahol nem voltak emberek. Satorszeru volt ez a "raktar" es amukor felfujta az oldalat a szel akkor lattam egy emberi labat. Nemsokkal kwsobb egy drogos ferfi tamdt nekem, megprobaltam elfutni, de vegul leutott es meghaltam.

2.Ez egy visszatero alom es szerintem ez a legerdekesebb. Van benne egy ferfi qki a "satan" es van egy hazaspar akiknek nem lehet gyereke. Ez a ferfi megoldja minden dolgukat es ad nekik egy gyereket (engem) , igy a hazaspar beleegyezik vmibe. Majd amikor almomba felnovok ez a ferfi eljon hozzank mint " reg nem latott nagybacsi " es megol. Az elsonel a hazunkhoz jott el es megfolytott.

A masodiknal en es ket baratnom mentunk el hozza kulfoldre mert meghivott, (itt almomban beugrott, hogy ez mar megtirtent es a nagybacsikam megakar olni, de valamiert szineszkednem kellett tovabb mintha nem tudnam) ebben az esetben pedig letepte az arcomat es igy lett vege.

Mit jelenthetnek ezek az almok?

2018. okt. 30. 20:41
 1/1 anonim válasza:
Hát szerintem azt jelenti hogy túl sok filmet nézel:)
2018. nov. 6. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!