Megölnek álmaimban, mit jelenthet ez?
Tobbszor is megoltek mar almomban. Alltalaban egymas utani napokon tobbszor van ilyen almom, aztan elmulik.
Amikre leginkabb emlekszem :
1.az osztalytarsaimmal voltam egy raktarban, ahol nem voltak emberek. Satorszeru volt ez a "raktar" es amukor felfujta az oldalat a szel akkor lattam egy emberi labat. Nemsokkal kwsobb egy drogos ferfi tamdt nekem, megprobaltam elfutni, de vegul leutott es meghaltam.
2.Ez egy visszatero alom es szerintem ez a legerdekesebb. Van benne egy ferfi qki a "satan" es van egy hazaspar akiknek nem lehet gyereke. Ez a ferfi megoldja minden dolgukat es ad nekik egy gyereket (engem) , igy a hazaspar beleegyezik vmibe. Majd amikor almomba felnovok ez a ferfi eljon hozzank mint " reg nem latott nagybacsi " es megol. Az elsonel a hazunkhoz jott el es megfolytott.
A masodiknal en es ket baratnom mentunk el hozza kulfoldre mert meghivott, (itt almomban beugrott, hogy ez mar megtirtent es a nagybacsikam megakar olni, de valamiert szineszkednem kellett tovabb mintha nem tudnam) ebben az esetben pedig letepte az arcomat es igy lett vege.
Mit jelenthetnek ezek az almok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!