Sötétség mit jelképez és a hang mellé?
Tegnap egy elég ijesztő és érdekes álmom volt
Egy Ajtót láttam ahonnan fény jött és körülötte minden sőtét volt.Az ajtó szép lassan elkezdett becsukódni és mikor becsukódott egy tányér törés hangját halottam és felébredtem
Valami tipp hogy mit jelképez vagy mi lehet a jelentése?
(1-es vagyok)
Az unokatesómnak van egy régi pislogós babája. Azt álmodtam hogy felébredtem (ironikus nem?) és a baba ott ült velem szemben és ütemtelenül pislogott a szemeivel (néha egymástól függetlenül) Elővettem a telefonom, hogy lekamerázzam, és ott állt a baba mellett egy sötét, göndör hajú lány és előre meredt, bár nem mertem ránézni közvetlen, nehogy észrevegye, hogy a kamerán keresztül látom. Tudom ez se nagy durranás, de én se találtam benne logikát, minden esetre nagyon nyomasztó volt és félelmetes. (Hangsúlyozom, SOHA nem szoktam rosszat álmodni, főleg nem babákkal, úgyhogy pacsi, én se tom hogy mi volt tegnap)
Mondjuk a front is ki tud hozni az emberből dolgokat, meg a telihold.
De ha tippelnem kéne, a sötétség biztos utal a bizonytalanságra, ha meg hangot is hallasz, ami erőszakosnak hat a te fülednek, akkor nyilván kiszolgáltatottság érzés is párosul mellé, amik lehet ott voltak egész eddig veled, csak eddig bírta a tudatalattid és egy álom formájában megpróbálta "feloldani" ezt a feszültséget. (Az álmok sokszor stresszoldók is, rávezetnek az embernek egyes félelmei gyökereire)
Ezoterikusan nem tudom hogy mi jelentése lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!