Mit jelképez álomban a drog?
Nekem akkor van ilyen, főleg mikor aktív használó vagyok. Habár ilyenkor nap közben is szinte folyton a cuccra gondolok, vagy hogy hogy kéne beszerezni, vagy hogy épp mivel lövöm be magam. Sokszor van nagy fless is, ami hasonlíthat az eredetihez, d
Amikor sikerül elengedni ezt, akkor még pár hétig általában elég sűrűn vannak ilyen álmok, aztán csak ritkán..
Nekem akkor van ilyen, főleg mikor aktív használó vagyok. Habár ilyenkor nap közben is szinte folyton a cuccra gondolok, vagy hogy hogy kéne beszerezni, vagy hogy épp mivel lövöm be magam. Sokszor van nagy fless is, ami hasonlíthat az eredetihez, de mikor felébredek elmúlik.
Amikor sikerül elengedni ezt, akkor még pár hétig általában elég sűrűn vannak ilyen álmok, aztán csak ritkán..
Ez az egész amúgy is csak a tudatunk játéka. Semmit nem szabad komolyan venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!