Rémálom fejtés! Szerintetek a tudatalattim üzenne? Mégis mit?!
Hihetetlen furcsa álmom volt. Egy tanteremben ültem, körülöttem régi barátokkal és olyan volt a pillanat, mintha egy tanítási óra előtt történt volna.
Egyesek azt a pletykát terjesztették, hogy Selena Gomezről fog szólni a kisfilm majd a kivetítőn. Egyik régi barátommal sikerült veszekednem, azután szóltam a mellettem ülőnek, hogy ne beszéljen hangosan, mert nem fogom hallani a filmet, de mintha meg sem hallotta volna. Átnézett rajtam.
Sötét lett a teremben, a régi biosz tanárom a laptopról elindította a filmet, ami a kivetítőn ment. Fekete-fehér volt és hátulról a lány tényleg úgy tűnt, mintha Selena Gomez lenne. Azután kezdett színessé válni a film miután egy férfi kéz átsegítette a fényen. Színes, virágzó, rózsaszínes-lilás fák jelentek meg, a Nap sütött. Békés volt minden, a madarak csicseregtek. Egy elvarázsolt hely volt. Ekkor a rejtélyes lány arca megjelent és én voltam az. ÉN! Meglepődötten néztem a székben, beszéltem, de senki sem nézett rám és senki sem hallott. Ekkor láttam, hogy áttetsző vagyok. Egy szellem.
Azután megjelent a film címe a vége felé, az volt a címe, hogy: a Mennybe jutás.
Az a volt barátnőm, akivel veszekedtem, kiderült, hogy csak odaképzelt. Úgy ültünk, hogy én balszélen, ő a jobbon és köztünk egy közös barát.
Az sokkolt csak benne, hogy kívülállóként láttam magam a halál után és egy furcsa helyet, ami elvileg a Menny.
Köszönöm a kommentet, ahol végre véleményt is kaptam! :) Sajnos ez sem talált. Már rég nem vagyok iskolás és mindig társasági ember voltam, a figyelmet néha akaratlanul is megkaptam. De ha igaz lett volna amit írsz akkor meglenne a válasz a furcsa álomra, viszont így sajnos nincs. Teljesen tanácstalan vagyok :(
Leginkább a rólam szóló film volt a megrázó. Mikor megláttam a saját arcom és a címet; hogy a Mennybe jutás.
Igen, jól látod, inkább a halál gondolata rémít meg. Az, hogy ilyen fiatalon akár bekövetkezhet.
A válaszod és érdeklődésed meg nagyon szépen köszönöm! Jó éjszakat neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!