Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Emberek akik szeretnek szörnye...

Emberek akik szeretnek szörnyen fura módon álmokat megfejtegetni itt van bőven hülyeség?

Figyelt kérdés

Megöltek álmomban ...hmmm...egy párszor.

Bár engem nem különösen terhel meg a tudat, viszont érdekel, hogy miért és hogy MIÉRT?

Elég fura szituácókban kell ezeket elképzelni, azért nem értem a nagyját.

Kezdjük a böszt' evörrel'<3:

Egy erdőben ébredtem, hogy ott állok az erdő közepén egy tisztáson, azt se tudtam hol vagyok, bámészkodtam míííg a fák közül egy igen helyeske fiúcska felém indult sietősen. Há' mondom megkérdem mi a szitu, merre vagyok, hol az az itt. Ő csak mintha mi sem lenne természetes, bele rúgott a lábamra mire odakaptam a fájdalomra, majd megfogta a fejem hirtelen, kirántotta és végülis kitörte a nyakam o.O

És.. újból az erdő közepén találtam magamat és megint megindult az erdőből a gyerek.. újra kezdődött én meg reflexből elkezdtem a másik irányba szaladni xd.

Gondoltam elbújok, de megtalált aztán megint megölt. Szép. Ezt még egy 2x aztán már ott tartott hogy kigáncsolt, rátérdelt az egyik lábával a hátamra az egyik kezével a kezemet fogta, a másikkal a fejemet (hason feküdtem gyönyörű pózba estem el) Aztáán addighúztaanyakamathátra amíg ki nem tört a gerinc oszlopom. Hmmmm so gud'.

Másikban, a Tescoka teteje szélén álltam, és egy idősebb hapeszka belém küldött nagyon sok golyót egy sörétespuskával. (A Tesco tető az egy régi gondolatom volt vajon milyen lehet fent sétálni és tessék xd)

hmm.. Leharapta a fejemet egy életre kelt valami állat szobor...

Bár a legtöbbször inkább más emberek halálát szoktam látni. Gyilkosságokat, de olyan tök abszurd szituéésönben' és mégis valóságos körülmények között.

Hmm ennyi ugrott be. Vélemény?

2018. okt. 15. 16:40
 1/3 anonim válasza:

Nemrosz engem annyiszor megoltek az almomban de ugyanabban az alomban h mar nem is szamoltam .

Mint a De.strange c. filmben.

Doammu és strange harca....

2018. okt. 15. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez azért van hogy megölnek. Mert szembe mész az életben önmagaddal. Az ellenkezőjét csinálod annak, mint amiről az életednek szólnia kellene. Másoknak való megfelelésed fontosabb, mint hogy a saját életedet élnéd.

Az álomban te ölöd meg saját magadat. Az a helyeske fiúcska a gyermeki önmagadat szimbolizálja. Az idősebb hapeszka a benned lévő bölcsességet jelképezi. Ha magadba szálnál, milyen az életed lelki oldalról. A te lelki igazságod oldaláról. Akkor rájönnél az álom mondanivalójára.

2018. okt. 21. 21:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat (:
2018. okt. 22. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!