Azt álmodtam, hogy már nem szeret. Ez jelent valamit?
Akkor az én álmaim miért teljesülnek be?
Amùgy lehet veszekedtetek előtte.
Már előttem leírták, valószínűleg azért álmodtál ezzel, mert tartasz ettől. Nyomaszt téged a tudatod alatt, főleg, ha egy mosolyszünet is megelőzte a dolgot és esetleg attól félsz, hogy megint összevesztek.
Csináljatok a szerelmeddel közös programot, menjetek el ida-oda, öleljétek meg egymást szorosan, ez csökkentheti a félelmedet. Illetve elalvás előtt relaxálj, meditálj, hallgass relax zenét. Kirpóbálhatod a kamilla teát is, mézzel, citrommal. 1órával lefekvés előtt idd. Vannak illatok is, amik segíthetik a nyugodt alvást: pl. levendula, citromfű. Ilyen olajokat párologtathatsz a szobában, ahol aludni fogsz lefekvés előtt, de figyelj oda, ha eloltsd a gyertyát mielőtt elaludnál.
Attól ne félj, hogy beteljesül. Beteljesülni csak akkor fog, ha engeded, hogy irányítson, rátelepedjen a hangulatodra és emiatt állandóan szomorú és feszült legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!