Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valakinek valami ötlete erre...

Valakinek valami ötlete erre az álomra? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Egy nagyon fura álmom volt az este kicsit ijesztő volt. Szóval álmomban az apám vezetett ami fura mert Ő még csak tankot vezetett életében, kocsit nem igen és a bátyám mellettem ült az én kezembe volt három pohár tea, de apám úgy vezetett hogy kilöttyent és én ideges lettem, ezért hozzá vágtam a további úton pedig szemüvegek voltak ki rakva az útra amire apám rá hajtott és föl burultunk hiába kiabáltam, hogy álljon meg. Szerintetek ez jelent valamit vagy csak egy hülye állom volt?

2019. jan. 25. 09:03
 1/4 anonim válasza:

Minden alomnak jelentese van!

Megtanultam ezeket megfejteni a dedim tanitott meg ra!

Es ha hiszed ha nem ezek igazak...

Nem tudom hogy a multra ertodik e ez az egesz alom vagy a jelenre vagy esetleg a jovore ezt csak te tudhatod. En csak megfejtem.

Az almodban a tea azt jelenti hogy nyugodtsagot szeretnel es kerulod a problemakat.

A tea edesapad miatt kilottyent ez azt jelenti hogy megtorte a nyugodtsagod es valami problema fog tortenni vagy epp tortenik vagy tortent.Te tudod.

Az hogy hozza vagtad azt is jelentheti hogy szamon fogod kerni vagy haragudni fogsz ra az miatt amit tett.

A szemuvegek azt jelentik hogy latnod kell es hogy sok jel lessz majd az utad soran amit eszre kell majd venned hogy ne tortenjenek meg ezeket a problemak.

Apukad ezekre a szemuvegekre ra hajtott tehat a problemakat probalta el tuntetni vagy probalta nem eszre vehetove tenni vagy csak nem veszi eszre a problemat vagy direkt csinalja.

Es ez miatt valami baj fog tortenni es te probalod meg elozni hogy ne tortenjen meg a baj de apukad nem hallgat rad.

De en nem tudhatom joba vagy e apukaddal meg ilyesmi szoval ezt amit elmondtam formald at a sajat eletedre hogy mi tortenhet veled.

Bocsi hogy ugy irok mint egy analfabeta iras tudatlan,remelem igy is meg erted.

Ez az alom barhogy ertheto.

Ahhoz hoyv rendesen meg fejtsem pontosan tudnom kene milyen kapcsoltaban altok meg ilyesmi szoval ezt csak te tudod

De az 1000%hogy ezt jelenti !

A szemuveg az hogy valamit latmod kell a jovoben ess apukad nem fogja latni es ez miatt valami nagy baj lessz! De ez attol fugg hogy az almodban direkt ment ra apukad a szemuvegekre vagy csak veletelnul mert nem latta vagy csak nem tudta ki kerulni...

Remelem segitettem ezzel valamit!

2019. jan. 27. 21:29
 2/4 anonim válasza:

Ez jó. Én is hasonlóan értelmezném, mint az első válaszoló:

Apukád a sofőr, tehát valahol azt érzed, az ő irányitása alatt vagy, a saját életed tőle függ, nem vagy a magad ura?

Apukád talán nem szeretné, ha valamit te vagy netalán a többiek tisztán látnának? Mi az, amit apukád próbál "eltussolni"?

2019. jan. 27. 23:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Elsősorban is köszönöm a válaszát!

Nos én 22/fiú éves vagyok és gyerekkori bánás mód miatt most depressziós vagyok, az apámal a kapcsolatom olyan semmilyen csak akkor szólunk egy máshoz ha nagyon muszáj már nem parancsol nekem azt se bánná ha el utaznák és soha nem jönnék vissza és amikor felhozom ezt a témát, hogy miért is vagyok depressziós akkor Ő röktön azzal jön, hogy "felejtsd el a múltban történteket" .

2019. jan. 28. 09:55
 4/4 anonim válasza:

Nagyon sajnalom! Sok erot es kitartast!

Az alom szerintem ezt probalta kifejezni hogy nyugodtan szeretnel lenni de o megzavarja a nyugalmadat es ezert ot hibaztatod hogy depresszios vagy es nem vagy nyugodt. Es latnod kellene hogy valami rosszra keszul de o probalja nem eszrevehetove tenni az egeszet.

2019. jan. 28. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!