Mit jelenthet az álmom? Részletek a kiegészítőben lejjebb
Álmom a következő volt.
Ismerősöknél volt egy kissebb össze jövetel esti órákban x fő társasággal...
Párom kiment ,hogy vegyen magának valamit a boltban telefonon nem értem el igy utána indultam adott bolt/üzlet meg nyitva volt igy nem kellett másikat keresnünk...
Ahogy ki jöttünk valamiért néztem az eget..
Egyszer megpillantottam egy folyamatos kör alakú "fénycsovát" majd mikor kb másfélszer körbe ért a fény szóltam páromnak ,hogy nézzen oda ő is.
Kb egy fél percig látszodott az égen ez a furcsa jelenség majd láttuk elrepülni.
Kicsit kinn maradtunk a szabad ég alatt és néztük tovább az eget.
Majd ismét egy furcsa jelenség volt:
Mintha megnyilna felettünk(a föld felett az ég)
Messziről kb 1*1 méteres paneleket képzeljünk el ahogy az eget nézve ki rajzolódik egymás mellett rengeteg ilyen.
Majd ha egy pontot figyelünk ebből ezek a panelek középről kifele nézve egymásba csúsznak és igy az estéből hirtelen nappal lett.
Hozzá teszem ezt kb egy óra alatt álmodtam.
Tv-t az elmult pár hónapban nem is néztem se ilyesmivel kapcsolatos videót se ilyesmit hogy foglalkozzak az ufokkal vagy ilyesmi jellegű dolgokkal igy nem tudom hova tenni a dolgot.
Valószínűleg az életedben vagy most zajlik vagy most fog beindulni egy változás amit szellemi szinten fogsz megtapasztalni.
Jelentheti még azt is hogy a koronacsakrád valamilyen oknál fogva esetlegesen megsérült, elszennyeződött, vagy deformálódott. Javaslom nézz utána csakratisztítási módszereknek, amivel megtisztíthatod a koronacsakrádat.
Hogy sérülhet a korona csakra vagy milyen szennyeződés kerülhet rá?
Ezt hogy lehet tisztitani?
Illetve milyen változás történhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!