Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom folyton lányokkal?

Miért álmodom folyton lányokkal?

Figyelt kérdés

Hetero lány vagyok. Semmi szándékom nincsen leszbikussá vagy biszexuálissá válnom. (Nem ítélem el ez ilyen embereket, sőt.. Nagyon szoktam őket szeretni. Van transznemű ismerősöm is, én nagyon jóban vagyunk)

És most van egy lány. Aahj..

Szóval azthiszem tetszem neki. Amikor beszélünk, folyton a szemembe néz, simogat, közel jön hozzám, fogdos, (... Ezt haggyuk... Xd) és nem mondom, hogy zavar, de én jelenleg szeretek egy fiút. Nagyon-nagyon szerelmes vagyok belé. Mégis már több hete, minden álmom arról szól, hogy azzal a lánnyal vagyok párkapcsolatban. Van, hogy egy éjszaka alatt többször is felébredek arra, mikor megcsókoljuk egymást, és utána egymásra mosolygunk.

Miért álmodom ezt?

Biszexuális vagyok?

Segítsetek kérlek!

2019. jan. 18. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy te lehet nem akarnal azha valni de ezt nem te dontod el hogy na en nem.. Gondolom ha nem ellenkezel hogy egy lezbi csaj fogdosson akkor tetszik a dolog es benne vagy. Nyilvan ezert almodsz vele annyit mert piszkalja a fantaziad. Majd idovel kiderul es rudni fogod mikor vonzodsz a lanyokhoz is. Viszont gaz hogy ilyen gyerekes vagy, majd kinosz belole. Mert eloszor kijelented hogy marpedig te nem vagy az es a vegere odabiggyeszted hogy az vagy e. Na ennyit errol.
2019. jan. 18. 21:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért nem akarom a lányokat (is?) szeretni, ugyanis a szüleim elképesztően homofóbok. El sem tudnám képzelni, mit csinálnának ha egy lánnyal látnának együtt
2019. jan. 18. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak kíváncsi vagy és ha kipróbálnád egyből megbánnád.
2019. jan. 22. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!