Mostanában elég gyakran álmodom azt h vezetek, de nekem nincs kocsim és mindig vagy gyorsan hajtok és nem tudok meg állni vagy nem idul sehova ilyen kor mindig zaklatottnak érzem magam! Szerintetek mit jelent?
Nem vagyok szakember. Nem is tulajdonítok nagy dolgokat az álmoknak, mert nem reálisak és a jelentésünek bekövetkezésének esélye elég kicsi. De itt van egy álomszótárból mit jelenthet az autó:
Férfi számára: saját ereje, képessége kiterjesztése. Szélsőséges esetben a rombolásig, a destruktivitásig. Nőnél: Az intimitás lehetőségei és veszélyei. Szélsőséges esetben félelem (vágy), hogy elragadják ösztönei. Az autóút során megjelenhetnek életútja fontosabb eseményeit szimbolizáló tárgyak. Ha nagy sebességgel halad: legyen óvatos, ne bízzon saját magában se. Autóban utazni: valamit elérni. Autóbaleset: érzi társadalmi helyzetének, fontos kapcsolatának bizonytalanságát. Bizonytalansága növeli a baleset, a hibázás valószínűségét.
Én is nagyon sokat álmodtam évek óta, hogy vezetek mielőtt jogsim lett volna. Mert mindig is szerettem volna vezetni, most is szeretek vezetni nagyon. Igaz óvatosan nagyon, mert félek, hogy bármi balaset következhet.
Úgy gondolom, hogy tudat alatt te is tartasz ettől, azért álmodsz ilyet
Én is gyakran álmodom azt, hogy vezetek, pedig nincs jogsim.
Álmomban is tudom, hogy ninca jogsim, ezért parázok nehogy igazoltassanak. Illetve mindig félek, hogy elfelejtem melyik a fék és a gáz. :D ja, meg a kanyarodásnál mindig félek :D
Pedig egész jól vezetek álmomban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!