Ennek lehet valami jelentése szerintetek?
Azt álmodtam, hogy lett egy gyönyörű szép kisfiam, de úgy, hogy nem is tudtam, hogy gyereket várok, és nem is volt kicsi, hanem már 1-2 éves. Olyan vörös szinű haja volt, mint a páromnak gyerekkoraban.
Pár hete pedig azt álmodtam, hogy elmegyek nőgyógyászhoz és közlik velem, hogy szülni fogok. A következő pillanatban ott volt a mellkasomon a pici fiam, még a nevét is tudtam. Olyan nevet, ami eddig meg sem fordult a fejemben.
Nem mondom, hogy nem vállalnék gyereket, mert szeretnék, de még nem vagyunk abban a helyzetben, hogy megteremtsük a körülményeket. Mégis ilyeneket álmodok. Szerintetek?
#4es te azt olvastad, a kérdésben, hogy álmomban gyerekem volt és szerintetek ezért szülnöm kell-e??
Nem tudsz olvasni vagy a szövegértelmezés nem megy? Az se baj, ha buta vagy, de hangoztatni nem muszáj.
Egyszerűen annyira élethű volt minden és nem tudtam hova tenni, hiszen még nincsenek meg a körülmények egy babához. Ha normális válaszra nem vagy képes, görgess tovább, kössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!