Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok mindig vele?

Miért álmodok mindig vele?

Figyelt kérdés

Igaz hogy ha valaki gondol ránk az megjelenik álmunkban?

3éve szakítottam volt párommal elég csúnya vége lett,azóta egy szót sem beszéltünk sőt nem is láttuk egymást.én boldog kapcsolatban élek már menyasszonyként.viszont minden második éjjel vele álmodok .miért lehet ez?

2018. nov. 15. 10:43
 1/4 anonim válasza:
Hidd el én lennék a legboldogabb ha az akivel álmodom rám gondolt... :D Biztos volt valami oka, ami miatt mély nyomot hagyott benned de ne félj elmúlik majd ;) Ahogy minden...
2018. nov. 15. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel mert én is ebben vagyok. Eszem ágában sincs visszamenni az exemhez, boldog párkapcsolatom van, de gyakori, hogy vele álmodok. Én azzal magyarázom, hogy úgy lett vége, hogy egyik napról a másikra már nem kerestük egymást. Valahogy nem került pont a végére.
2018. nov. 15. 14:15
 3/4 User-Agent ***** válasza:

"Igaz hogy ha valaki gondol ránk az megjelenik álmunkban?"

Nem, fordítva van. Te gondolsz rá, és te álmodsz vele.

"miért lehet ez?"

Azért van ez, mert nem zártad le.

2018. nov. 15. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is úgy van, ahogyan a 3-as írta.
2018. nov. 16. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!