Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok vele?

Miért álmodok vele?

Figyelt kérdés
Tavaly januárban megismertem egy lányt akivel pár nap beszélgetés után olyan mélyen eltudtunk beszélgetni mintha ezer éve ismertük volna egymást. 1 even keresztul beszelgettunk neten webcamoztunk telefonaltunk stb. Neki akkor volt baratja. De kompromitalo kepeket küldött nekem magáról illetve mondott is dolgokat. Pl "remelem jol csokolsz mert ha talalkozunk megfoglak csokolni vagy pl vagy olyan fontos mint a családom" stb. Decemberben veget ért a párjával a dolog és úgy volt hogy talalkozunk, ez nem jott ossze mert akkor veszítette el édesanyját. Ebben az idoben elkezstunk veszekedni ami odaáig fajult, hogy mar lassan 2 honapja nem beszélünk. Miert van még mindig benne az álmaimban?
2018. ápr. 29. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyilván azért mert még mindig hiányzik, gondolsz rá, így érthető, hogy az álmaidban is "szerepet kap".
2018. máj. 1. 20:19
 2/2 anonim válasza:

Szerintem van egy egyértelmű és egy kevésbé egyértelmű válasz erre a kérdésre.

Az egyértelmű válasz az, hogy azért álmodsz vele, mert szoros kapcsolatban voltatok, valamilyen szinten kötődtél hozzá, szeretted. És ezek az emlékek nehezen kitörölhetőek...

A kevésbé egyértelmű válasz valami bonyolult biológiai reakció, amihez sajnos nem értek.

2018. máj. 1. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!