Mit jelent, ha a szeretőm feleségével álmodtam?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem rendesen a részletekre, de valami vacsorán vagy összejövetelen voltunk, ő is ott volt, jött, ment, többször összefutottunk. Tudtam, hogy ott lesz, vártam, hogy megérkezzen.2018. nov. 13. 03:31
2/9 anonim válasza:
Azt jelenti hogy le fogsz bukni hamarosan és megfog tépni.
5/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy ha amúgy nem is, de tudat alatt még van benned annyi, hogy te nem illesz a képbe.
7/9 A kérdező kommentje:
Na látom többen itt élik ki a frusztráltságukat. Nincs lelkiismeret furdalásom, nem félek, hogy lebukunk, sőt várom, nem tartok tőle hogy megtép, olyan érzésem sincs, hogy nem illek a képbe.
Érdekes álom volt, igazából egyfajta a várakozás izgalma, egyben kellemes nyugodtság volt bennem, tudtam hogy ott lesz.
Nem az életemről vártam véleményt, csupán egy álom jelentéséről. Köszönöm!
2018. nov. 15. 05:30
8/9 anonim válasza:
Szép szöveg, de mégsincs benned és a szeretődben annyi, hogy bevalljátok...ráadásul te örömmel várod, hogy lebukjatok. Nem félsz, hogy megtép, mert annyira öntelt vagy. Akkor meg mi a kérdés?
9/9 anonim válasza:
#8 nincs itt igazán kérdés, az álkérdező szerette volna elmondani, hogy frusztrált, aki nem lop, csal, hazudik, sunyiskodik a párkapcsolatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!