Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az, hogy van 3...

Mit jelenthet az, hogy van 3 egyforma papucs (3 darab és nem három pár) és muszáj mind a hármat felvennem de csak ugye kettőt tudok?

Figyelt kérdés
Kiskoromban folyamatosan ezt álmodtam,és sosem tudtam megoldani,hogy mind a hármat tudjam hordani és ezért álmomban mindig sírtam (azt álmodtam,hogy sírtam). Álmomban iszonyatos nyomás alatt éreztem magam,hogy nem tudom felvenni mind a hármat.
2010. jún. 25. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

vedd a kezedre és menni fog

am nem tudom h mit jelenthet...ilyen álommal még nem találkoztam...

2010. jún. 25. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ha azt állmodtad h sírtál az megkönnyebülést jelent
2010. jún. 25. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős voltál, amikor ezt álmodtad?

Nekem sincs tippem, de van néhány népmese, amikben szerepel a cipő, mint motívum, mindjárt rákeresek.

2010. jún. 25. 21:05
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a "Széttáncolt Cipellők" c. népmese mögötti pszichológia mondanivaló összefügg az álmoddal.

A 3-as szám erősen összefügg a 12-vel.

Itt van online: [link]

2010. jún. 25. 21:15
 5/9 A kérdező kommentje:
4 évesen kezdtem el ezt álmodni kb. olyan 8 éves koromig. Most 14 vagyok. Próbáltam a kezemre is felvenni de úgy éreztem hogy nem helyes mert akkor a másikra is kell, ezért nem hagytam a kezemen. Inkább azon töprengtem,hogy kinek adjam és ha neki adom akkor neki kell még egy és az sehogy sem jön ki. Fél lábú embernek meg nem akartam adni...
2010. jún. 25. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

ez komoly? én sörrel álmodtam ugyanezt kb.

a megoldás az volt h megittam egyet h elbijam a többi 9et.

2010. jún. 26. 00:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Próbáltad már, hogy felhúzod az első kettőt és utána az egyikre még a harmadikat is?

Vagy egyszerűen dobd el a harmadikat.

2010. jún. 28. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy túl hamar próbáltak a szüleid önállóságra szoktatni?
2010. jún. 28. 16:02
 9/9 A kérdező kommentje:

14:52-es válaszolónak: próbáltam,de akkor keresnem kellett egy másikat a másik lábamra,hogy ott is kettő legyen. És nem dobhatom el.

16:02-es válaszolónak: Nem hinném,igazából önszántamból akartam mindent egyedül,segítség nélkül csinálni. De persze ha segítséget kértem,kaptam.

2010. jún. 28. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!